-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
ö.g.g
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Bir defasinda ban yedim basvuru yapip eksiklerimi duzeltmeme ragmen tema warez suan gucum yok alacak icinde 40 50 tane ozgun yazi var sadece
Her Kul Kendi Kaderini Yaşarmış..
AtilgaN
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Almanıza gerek yok, ücretsiz onlarca tema var. Büyük ihtimal warez temanın onlarca açığı vardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
ö.g.g
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Uygun bildiginiz varmidir ben cok arastirdim ucretsiz temalardada acik cok bu temada ucretsiz dagitiliyo sitesi kapatilmis filan
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
ö.g.g
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Tema kurulumunu arkadasim yapti benim fazla bilgim yok wordpressden kendisi belgesini gostermesi halinde emege saygili bir insanim bastada belirttigim gibi maddi durum olmadigi icin kurdum temayi kaldirabilirim sorun degil
Ek Olarak:
Gerekli belgeleri gosterdi arkadasdan sahsim adina ozur dilerim islemleri hizlandiracagim
Ek Olarak:
moris adlı üyeden alıntı
Warez bir temayla adsensenin kabul edeceğini düşünmüyorum. Ayrıca temanın yapımcısı bu forumda moderatör bilginiz olsun, durumunuzun olmadığını kendilerine söyleseydiniz belki ücretsiz olarak temayı size sunabilirlerdi.
cgrclk
kendisinin oldugundan bilgim yoktu 2 gun sure tanıdı degıstırıyorum temayı ayarlamaları yapıp
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
ö.g.g
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Tema O degıldı hocam ECCEPURE temasıydı sahibi burdan çıktı izin vermedi değiştirdim mecburen