-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Editör, Acil tıp teknisyeni
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Önümüzdeki beş yıl sonrası düzenli gelir sağlayabileceğim bir proje üzerinde akıl yütüyorum. Seo yapmak açıkçası bana mantıklı gelmiyor. Google gerek dalgalanmalar olsun gerek elle tutulur hiç bir gerekçesi olmadan ilk sıralara yükselen siteler olsun benim için tehlike. Sosyal medyaya yatırımı planlıyorum. Sizce doğru bir karar mı? Adsense kazanç çizelgesi hit kaynağına önem veriyor mu? Yol gösterirseniz sevinirim. Ek olarak hangi sektörde gelecek görüyorsunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
39, (%97)
Tüm yumurtaları tek bir sepete koyarsanız sepetin altı kırılınca hiç bir şey elde edemezsiniz.
SEO, Sosyal medya, Banner reklamlar, Video reklamları, Dergi reklamları v.b...
Böyle uzar :) sektörünüzle ilgisi olan reklam alanlarını belirleyin ve bütçenizi doğru şekilde kullanarak reklam tanıtımı yapın.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Editör, Acil tıp teknisyeni
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam amacım reklam değil ürün vs. satmayı planlamıyorum düzenli hit kaynağı içerik sunarak reklamlardan kazanmak
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Sosyale güzel gelir ve hit kaynağı
Ama bir anda hepsi sıfırlanabilir.
Özellikle Facebook sayfa ve grupları çerez niyetine kapatıyor.
Sebep neden gerekmiyor.
110000 bin üyeli günde 2-3 haber eklediğim sayfayı tık dedi kapattı : )
Günde 5+ bin kişi geliyordu oradan.
Google da aynı. Bir bakmışsın herşey gitmiş. Adsense hesabını çat kapatır.
Bu nedenlerle, sırtınızı reklam gelirlerine dayarsanız, her an sırtüstü düşmeye hazır olun : )
Ya yan gelir olarak düşüneceksiniz, işinize gücünüze ek olacak, biterse hayata devam edeceksiniz, ya da öğrenci hesabı sigara parası niyetine...
Ben şahsen 5 kendi projem, 3 satın aldığım proje üstüne çalışıyorum. Bunlar zaman harcamam gereken siteler değil.
Kendi yaptığım 5 proje de henüz tutmadı. Öyle sallantıda gidip geliyorlar.
Ufuk vaadeden diye aldığım 3 proje de gerçekten güzel para kazandım, kazanıyorum.
Bunu şu sebeple söyledim, bazen 0 dan başlamak yerine hazır satılık projeleri kovalayın.
Kafanıza yatıyorsa, geliri-gideri-hiti uygunsa acımayın o işe girin.
Genellikle özen gösterince daha da kazanıyorsunuz.
Sıfırdan iş tutturma derdine katlanmıyorsunuz.
Ya da riskine.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Adsense'den kazanç bekliyorsanız sosyal medyadan gelen ziyaretçiler üzerine kurulu bir siteyse TBM'ler çok düşük olacaktır ve tıklama oranı da deneyimlerime göre biraz daha az oluyor.