-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
satış
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kesinlikle etkiliyor, Hatta blogger da bırak temayı logoyu yada tanıtım başlığını değiştirsen bile indexlerin sarsılıyor. ilginçtir ama gerçek. Sırf bu tespit için 1 ay boyunca deneme yanılma yoluyla test etim.
Google'nin, bloggera tutumu bu dönem çok saçma. Sebepsiz index düşürmeler, yeni yayınları indexlememeler, google botun uğramaması, sebepsiz Adsense kabul etmemesi ve hosted adsenseyi görüntülememesi. gibi bir dünya sıkıntı. Hatta son günlerde hittim düşüyor diye konu sayılarımı artırdım ama doğru orantılı halen sebepsiz düşmekte. bir gün 1. sayfada olan sitem 2. gün 50. sayfa yada tamamen kaybolabiliyor. Bu gidişle WP ye taşıtacak beni de!
2 kişi bu mesajı beğendi.
Doruk
alea iacta est.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
WebApprantice
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Hangi altyapıyı kullanırsanız kullanın, tema değiştirme kökten bir değişim olduğu için -kısa süreli dahi olsa- sıralamada geçici sarsıntı yaşayabilirsiniz. Daha iyi bir tema ile daha üst sıralara çıkabilir, daha vasat bir temayla yerinizde sayabilir yada daha alt sıralara düşebilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
web tasarımcı
-
-
Ad Soyad
G** H**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
temalar aynı benzer özellikte ve sayfa yükleri birbirine yakınsa sorun olmaz
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Facebook Ticareti
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Olumlu veya olumsuz etkileyebilir. Temaya baglı.
F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"Derdim kadar olsaydı kuvvetim, benimle baş edemezdi kasvetim." -Sagopa Kajmer
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yüklediğiniz temanın seo optimizasyonu, page speed, responsive uyumu, yüklenme ve açılış hızları, script boyutları, styl kodlarının yoğunluğu yeni temanıza göre daha iyiyse ve yeni nesil bir yazılım ile yazılmış ise korkmanıza gerek yok, problem temada değildir.