cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar
Ben PHP konusunda kendimi daha fazla ilerletmek istiyorum, uzun zamandır pek çalışma yapmamıştım fakat tekrar bazı çalışmalara başlamayı düşünüyorum.
Sizlere sorum şu olacak yeni bir projede ileriye dönük olarak düşündüğümüzde yapacağımız çalışmalarda siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ve nedenleriniz ne olurdu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şahsen PDO derim, hem güvenlik mysqli'den aşağı kalır yanı yok bildiğim kadarıyla, hem de farklı veri tabanlarını da destekliyor. mysqli ile prosedürel programlama da yapılabiliyor ama nesne yönelimli kullanmak daha iyi olur düşüncesindeyim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Ameliyathane Hemşiresi
-
-
Ad Soyad
I** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
PDO
->Try catch
->Hata yakalama Detay
->Mysqli tek Mysql çalıştırırken PDO uyumlu olduğu 9 (yanlış olmasın öle hatırlıyorum) Sql sorgusu işleyebiliyor
->PDO daha güvenli geldi bana
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
web programlama
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
MYsql ulan :D
herkes pdo bende mysql olsun madem
mysql veya pdo cokta önemli degil ben ilk baslarda pdo kullanıordum sora mysql gectim pek bişe farketmedim bu 2sinin hızına vs takmana gerek yok googleden saglam veritabanı classı bulabilirsiniz kendine göre veya githubdan mesela ben symfony kullanıorum driver a mysql veya pdo yazmam yeterli oluor fonksionlar da bi degisiklik olmuo sizde böle bi sistem oturtabilirsiniz kendinize
MultiAnaliz.com