Cry
http://www.kolbozuk.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhaba abilerim. Bu bölümde illaki bir yazılım mühendisi vardır diye bu konuyu buraya açtım. Sorum yazılım mühendisliği hakkında. Şu anda lisedeyim ve ileride yazılım mühendisi olmak istiyorum. Size sorum şu : Yazılım mühendisliğinin zorlukları ve avantajları nelerdir? Hangi bölüme gitmek gerekir? Yazılım mühendisliği kazanmak kolay mıdır?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Tabii ki yazılım mühendisi var. Umarım konuyu görüp soru/sorularını cevaplarlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci :)
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Benimde merak ettiğim bir konu üniversite de bu bölümü okuyan/bitirmiş olan büyüklerimizden :) kazanmak için neler yaptıkları bitirdikten sonraki iş imkanları vs. ayrıntıları bekliyoruz :)
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben İstanbul Üniversitesinde Fizik okuyorum ve yeniden hazırlanıyorum YGS-LYS ye.
Elazığ Fırat Üni - Yazılım Mühendisliği için. Devlet üniversitesi olarak bir tek bu üniversitede yazılım mühendisliği var.
Arkadaşım şuanda orada okumakta ve dediğine göre bilgisayar mühendisliğinden daha ağırmış. Yani doğrudan yazılım ile başlıyormuşsun işe. Şuan birinci sınıf ve javanın belli bir seviyesindeler. Arkadaşla konuşabilirsem, daha detaylı bilgi vermeye çalışırım.
Tabi mezunları dinlemek daha güzel olur. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
MCPD
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ben Selçuk Üniversitesi bilgisayar programcılığı mezunuyum dgs ile Yıldız Teknik Üniversitesi bilgisayar mühendisliğine geçtim yazılım mühendisliği anlatılan kadar zor değil okuyan arkadaşlarım var dersleri hemen hemen bizimkilerle aynı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bende lise 2. sınıf öğrencisiyim ve yazılım mühendisliği düşünüyorum. Ardından da dgs ile bil. mühendisliği.. Çoğuna göre zaman kaybı ama lisans bölümünde her iki bölümünde geçmesi ve okumanın çalışmaya engel olmayacağı gerçekleri beni daha çok motive ediyor.
wordpressyapalim.com
Cry
http://www.kolbozuk.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bilgisayar mühendisliğinde sanırım donanım üzerine eğitim görülüyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bilgisayar mühendisleri hem donanımsal hemde işin kod kısmına bakıyor ama yazılımda direk kodlarla uğraşıyorsunuz..
Bende Ondokuz mayıs üniversitesi istatistik okuyorum ve istatistik bilgi işlemleri diye derste Visual Basic'te program yazmaya başladık ilk senemizde daha ilerisini sen düşün artık...Bu işi başarmak tabi gene senin elined olan birşey hoca gelir anlatır anlatir gider orda yaptığını uygulmazsan tekrar edip yeni şeyler üretmeye çabalamazsan hiç bişeye yaramaz lisans eğitiminde aldığın eğitim..
Başka bölüm okuyup çok iyi derecede yazılım konusunda uzman olan kişiler tanıyorum..Herşey önce kendinizde bitiyor çabalamadan hiç bir şey olmuyor..
yemre
UI Designer and Front-End Developer.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
UI Designer and Front-End Deve
-
-
Ad Soyad
Y** C**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Şu anda devlet üniversiteleri arasında sadece Fırat Üniversitesinde var biliyorum ilk mezunlarını ya gelecek yıl yada ondan sonraki yıl verecektir. Çünkü 2 yıl önce ilk öğrencilerini alıyordu. Teknoloji fakülteleri yaygınlaştıkça çeşitli üniversitelerde de kurulacak olan bir bölüm.
Bende başlarda çok düşünmüştüm bu bölümü fakat işin sonunu pek kestiremedim, pişmanlık yaşamamak için tercih etmemiştim.