-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Merhaba arkadaşlar, sözlük çalışmama ekleyeceğim portal sub için bir wordpress portal teması arıyorum, güncel içerikler, her telden paylaşımlar vs. yapılacak. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Teşekkür ederim fakat aradığımı bulamadım
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
T** Z**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Kaliteli arıyorsanız ücretsiz bulmanız çok zor eğer gerçekten mesleğinizde yer alan Girişimci ibaresini kasıtlı yazdıysanız ortalama bir ücret ile gayet kaliteli ve yeni çıkmış (henüz keşfedilmemiş) temalara göz gezdirip, satın almanızı öneririm.
Webarazzi
<?php print("Webarazzi"?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Birtekno'loji Sahibi
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Randkin Merhabalar hocam
Bu temaya bir bakın isterseniz işinizi görebilir ve çok yakında
Bu temayı sunacağım wmaracı kullanıcılarına nasipse yeni geliştirdiğimiz bir portal tema henüz bitmedi birkaç eksiği var.
Cazipo.com- 2. el ve sıfır ürünlerde en iyi fiyatlarla burada! Güvenle al, kolayca sat!
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bu temayı ücretsiz alamazsınız hocam. Piyasadaki temaları boşuna yayınlamıyorlar. Eskiden sürekli siteme zararlı kod buluyordum içerisinde. themeforest'den alıyorum sizde ordan alın kafanız rahat kullanın. Bir dünya özellik var temamda daha anlayamadığım. Portal konusunda zaten mükemmel temalar var ve sürekli güncelleniyor kusursuz şekilde. Eğer açacağınız siteyi ilerletecekseniz direk olarak themeforest öneriyorum
-
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Arkadaşım beni yanlış anlama fakat ben burada ücretsiz wordpress tema aradığımı ileten bir başlık açmışım. Örnek verirken bu tarz diye gösteriyorum, ücretsiz elde edemeyeceğimin farkındayım sadece tam olarak ne aradığımı bildirmek için gösterdim. Themeforest hakkında bilgim var, yine de yorumun için teşekkür ederim.