dnaz
Back to Front End
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
SelamunAleykum arkadaşlar,
Malum hergün herkesin aklına bin çeşit fikir geliyor ve düşünüyor tasarlıyor aklında bir proje oluşturuyor fakat proje bir türlü faaliyete geçmiyor, maddi yada başka sebeplerden ötürü. Ben önceden bu tür olaylar başlarına gelmiş sizlerin tecrübelerini istiyorum. Hani önceden bu tür bir fikrini gerçekleşirmiş, sponsor bulmuş, dolandırılmamış, fikrini çaldırmamış insanların yorumlarını merak ediyorum. Diyelim ki ben yada bir kardeşimizin aklına bir fikir geldi fakat sponsor yok, kodlama bilgisi yok kısacası imkan yok sizce nasıl bir yol izlenebilir? Bu söylediğim etohum tarzı değil yada git bilmem kosgep tübitak'a başvur şeklinde de değil. Bu insanlar ne yapabilir bunlar olmadan. Sağlam bildikleri dürüst sponsorlar var mı bildiğiniz?
1 kişi bu mesajı beğendi.
4u24
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
müzisyen
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Valla sponsor cok ünlü kisilere olur anca
dnaz
Back to Front End
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
biraz daha açıklayabilir misin?
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bence maddiyattan önce bilgi birikimi önemli kodlama bilgisi mutlaka olmalı sıfırdan bir sistem kurmak için onun dışında para illaki hallolur.
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Fikire göre çok değişir.
Sizin aklınızda bir fikir var, uygulamasını biliyorsunuz, ona yönelik nasıl bir ilham bekliyorsunuz burada onu anlamadım.
Proje var tek kişi ile hayata geçer.
Proje var ne yaparsan yap, maddiyat olmadan hayata geçmez.
Proje var, ne kadar paran olursa olsun, sağlam firma desteklemedikçe hiçbir anlamı olmaz.
Proje var takım gerektirir.
Proje var bir kişi yapar.
Var da var.
2 kişi bu mesajı beğendi.
dnaz
Back to Front End
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Bana gereken sağlam bir sponsor ve kodlamadan anlayan 2 kişi. Benim sorduğum aslında şuydu: Önceden bu şekilde bir olay kimsenin başına geldimi? Hani birisi çıkıpta "Geçen sene bir fikrim vardı şu kşiyle beraber çalıştık projeyi tamamladık," vb diyebilecek. Sadece bu konuda tecrübe edinmiş insanların fikrini istiyorum.
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Fikrini tescilletip kapı kapı dolaşman gerekir. Ama sadece fikir aşamasındaki projeye de kolay kolay kimse para vermez.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Developer & SEO Expert
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%80)
Fikir olsa bile bizzat para olmadan hiç bir şey olmuyor ve kimisi demiş proje olsun para hallolur her türlü diye hallolmuyor arkadaşlar öyle kolay kolay. Kendimiz deneyimledik, gördük. İki arkadaş oturup bir proje düşündük -projemiz blog açıp adsense'den para kırmak değil- gayette güzel kodladık. Oldukça da kısa bir sürede çıkartabileceğimiz en iyi işi yaptığımıza inanıyoruz. Çevremizle paylaştık projeyi onlardan da olumlu yanıt aldık. Projemizin ana hedefinde olan pazarda bulunanlarla da konuştuk gayet olumlu yanıtlar aldık. Fakat reklam için bütçemiz yeterli olmadığından şuanda adam akıllı tanıtamıyoruz bile. Koyduk kenara projeyi, proje için para biriktiriyoruz.
Asıl söyleyeceğim eğer bir fikriniz var ise, parası olan basar parayı çatır çatır yazdırır sistemini reklamını da yapar, seosunu da on numara yaptırtır güzel geri dönüşümler elde eder. Fikir sizin olabilir ancak parası olan konuşur, malesef.