Serkan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%85)
Benim 4 senedir görüşmediğim arkadaşım bu mega işi için yemeğe davet etti ki o da yakın bi arkadaşım değildi. Bulaşan başkasını çekip parasını çıkarmaya çalışıyor. Dedim senden emek parası almayacağım 40 lira ver şundan iyi site yaparım basit bir hostingle domainle sustu kaldı.
Not : Dediğim kişinin bilgisayar bilgisi oyundan öte değil. Onu bile yarım yamalak oynuyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
K** R**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
herşeyi kılıfına uydurmuşlar. hosting ve domain satıyorlar ki bu yasal. onun için bu firmaya dokunmak çok zor.
türkiye'de bu kadar yol yordam bilmeyen insanlar olduğu sürece bu tarz saadet zincirleri daha çok ekmek yer.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
SEO, İnternet, Yazılım, Tasarı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
O kadar uyarmalarımıza rağmen hala bunlara kanan kişilere yapacak bir şey yok...
Yeşil SEO İnternet Hizmetleri
LosTTeeN
www.anindahosting.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilgisayar Donanım,Yazılım
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
Biz hosting firmalarının Max 200TL 'den verdiği bir ürünü bu şahıslar 2.500TL 'den sağlıyor ve %100 kar sağlıyorlar.
Domainleri ise Network Solutions üzerinden temin ediyorlar bu kişiler ile zamanında teknik bir muhabbetimiz oldu fikirlerini resmen çürüttüm.
İşlemci nedir bu hosting nedir hosting bir websitesinin gelişmesi için yeterlimidir bunları bilmeyen kişi/kişiler.
Aslında ben kimseye acımıyorum hosting fimalarına yıllık 200TL 'yi çok gören bir esnaf veya kişi bu şahıslara 2.500TL nasıl ödüyor bunuda anlamış değilim.
fruzgar
ProPvPServerlar
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SD
-
-
Ad Soyad
F** R**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Bende vakti zamanında duymuştum araştırınca ne nane oldukları belli oluyor. Para iade gibi bir şey söz konusu olamaz imzaladıkları (kabul ettikleri) sözleşmede yer alıyor. Bu işi kendine böyle kandırarak alt kişiler edinmiş megada yüksek üyeye sahip kişiler kazanıyor ve her zaman olduğu gibi yine alt kısım eziliyor. Bizim şu andan itibaren ancak başka mağdur olmaması için uyarmak kalır.
Ek Olarak: @[LosTTeeN](userid:16163) İnsanımızda ki para hırsının kendini belli eden örneklerinden biridir. Google adsense de böyle bitmedi mi? Herkes site açtı kimse birbirinin reklamına tıklamaktan acizken para kazanmasını istemezken; herkes kendi sitesindeki reklamlara tıklanmasını maksimum kazanç elde etmek istemediler mi?
İnternet sektörü aşırı kolaylaştı. Emek verenler emeğinin karşılığını alamaz oldular..