arkadaşlar şimdi normal menüyü kategoriyi ayarladım ama bu seferde alt kategorilerde sıkıntı var birde alt kategorileri nasıl çekebilirim bu kodlara göre cssleri görmüyor
yukarıdaki kodları gördüğünüz üzere wp temamın içerisinde var ama ikj resimde görüldüğü gibi açılır menü olmuyor kodlarda neler yazmam gerektiğini fazla bilmiyorum öğrenme amacıyla yapıyorum zaten css httrack ile bir scriptten çektim...
aşağıda olan resimde ise benim hata aldığım resim yukarıda ki hale getirmek için ne yapmalıyım function.php ye falan bişeyler eklesem mi ya da ne eklemem gerekiyor düzelmesi için
#burası-id .burası-class{} #burası-id .burası-class ul {} #burası-id .burası-class ul ul {} #burası-id .burası-class li {} #burası-id .burası-class li a {} #burası-id .burası-class li ul {} #burası-id .burası-class li li {} #burası-id .burası-class li li a {}
Parcaların hepsini verdim zaten sana tek yapman gereken yerlerine koymak, elinde css kodları varsa sana verdiğim kodların değerlerini doldur onlarla, daha açık nasıl anlatırım bilmiyorum açıkçasın.
ayrıca menüleri admin panelinden oluşturacaksın menüle alt alta ekle