ibrahimGnc
Web Tasarım & Grafik Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
I** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar kolay gelsin birşey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Çalıştığım şirkete ait bir sitemizde wordpress kurulu yaklaşık 2 hafta önce kurduk sitemizi 3-4 gün öncesine kadar indexleme de sorunlar vardı ama şuan herşeyi indexlemiş şükür bir sorun yok fakat ben wordpress i tamamen silip seo ya uygun bir html tasarım koymak istiyorum ( seo ya uygun derken: makaleler özgün makalelerde google de çıkmak istediğimiz kelimeler anahtar kelime olarak linklendi felan ) sormak istediğim şey şu arkadaşlar wordpress i kaldırıp html koyarsam seo açısından daha kötü birşey mi yapmış olurum ?
Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ZM
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
kalıcı bağlantıları ayarlarsan zaten .html olarak gözüküyor sayfalarınız .. Worpdress den vazgeçmeyin derim
Şu şekilde ayarlayın : /%postname%.html
ibrahimGnc
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
I** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
kalıcı bağlantılar ayarlı linkler zaten html olarak gözüküyor merak ettiğim şey html de de istediğim kelimelerde ilerleyebilirmiyim
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
İlk başta HTML yaptıktan sonra herşey yolunda gibi gözükebilir fakat sizden yeni şeyler eklemenizi (resim galerisi vs.) istediklerinde HTML sıkıntı yaratabilir, işkence haline gelebilir :) O yüzden en rahatı olan WordPress kurmanızı tavsiye ederim.
ferahi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ben wordpress i öneririm.Eğer wordpress yapmam ben html yapıcam dersenız html sitenin anasayfasını güncel tutmak açısından bir besleyici blog acın.oraya wordpress kurun.orada actıgınız konuları html sayfanıza çekin.Bu sayede html sayfanız güncel olur.Ama tabiki ben wordpress diyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
arazi
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
wordpress sayfalar zaten html olarak okunur, yalın html sayfa yapacaksan bile wordpresi kullan gir panele özel sayfa oluştur kodlamanı yap...
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
HTML ilerde sıkıntı yaratabilir. Wordpress'e devam.
ibrahimGnc
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
I** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
arkadaslar sürekli yeni makaleler yazılcak her makale içinde html sayfa oluşturulcak her makaleye ana sayfadan link verilcek bizden haberler gibi yine de seo konusunda sıkıntı yaşarmıyız yada başka bi domain e kursam bu html i daha mı ii olur