-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Müzisyen
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba arkadaşlar;
10 yıldan uzun süredir blog yazıyorum ve son 3 yıldır blogdan hiç bir şekilde kazanamıyorum.. Daha doğrusu, insanlar artık blog okumuyor..
Tam pes etmek üzereyken, son bir defa daha deneyeyim dedim..
Şu an aklımda çok güzel bir blog ismi var.. Bu blog ismi ile farklı bir şekilde blog yazarlığı yapmak istiyorum ama insanların blog okumadığı gerçeğini değiştiremem..
İkinci fikrim ise, forum sitesi kurmak.. Siyasi konular üzerine bir forum sitesi kurup, yönetmek istiyorum..
Benden daha tecrübeli arkadaşlardan, bu durum hakkında fikirlerini beyan etmelerini rica ediyorum..
Sizce, forum sitesi mi kurmalıyım yoksa blog mu?
Pisipisi.org - Korkakların Okuyamadığı Blog
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Ögrenciyim
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
ekibin varsa forum derim yok ben tek takılırım diyorsan blog derim
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Forumlar daha fazla kişiye hitap ediyor gibi gözüküyor.
Forumlar kullanıcılarla var olur. Fakat forumun ilerleyişi daha yavaş, sabır gerektiriyor. :o
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Eğitmen
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Forum devri kapandı. Sağlam bir ekibin vardır, sağlam yazılar, paylaşımlar yaparsın çok çalışırsın o ayrı. fakat genel anlamda forumlara rağbet bitti. Belli başlı forumlar var zaten artık. Tüketici bir toplum olduğumuzdan dolayı blog yazılarından para kazanmamanız da normal bir durum. En iyisi uzman / iyi olduğunuz bir alana yönelip bu anlamda özgün / faydalı paylaşımlar yapmanız.
Wordpress İşleriniz eksiksiz yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Professional SEO Expert
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
benim gibi belki %20 bir kısım yada %10 luk bir kısım vardır blog okuyan ben blog okumayı hala çok severim ve kendi blogumuda açacağım inşallah tabi reklamsız sadece blog yazmak ama kar amaçlı istiyorsanız kişisel yazar blogu pek getirisi olmaz
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Gönlüm forum diyor ama şu zamanda blog kesinlikle. Forum açarsın hevesin kaçar. Şöyle de bir durum var, forum için çevren var ise başlangıcı sağlam olursa ve aktif devam ederse yeni kullanıcılarda kazanabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
dostum forum açacaksan uğraşı daha çok olur ve şuan pek ilerleyebileceğinide sanmıyorum, bence blog açıp daha geniş bir kitleye hitap edebilecek şeyler yazmalısın
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Bende tam tersi düşüncesindeyim blog daha çok tutuşuyor. Tabi içeriğe göre değişir forum sitesi zor olur ekip arkadaşı arıyorsun bulmamıyorsun çevrende birilerinin olması gerek (şahsi düşüncem). Şuanlık forum sitesi yönetiyorum tek sayılırım bazen verdiğin emeğinin karşılığını alıyorsun bazende elde hiç birşey yok.