-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
İ** D**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Merhaba arkadaşlar,
Biraz fikir alışverişi yapalım istedim katılırsanız memnun olurum.Öncelikle aklıma gelen bazı domainler var hatta çoğunu defalarca sepete ekleyip geri çıkardım :) burada paylaşacağım içine sinen kendi reglesin yapacak birşey yok.
pokemongohileliapk.com
hileliapk.net
texnoloji.com ( reglemiştim sonra bi sıkıntı çıktı ödeme iade edildi vazgeçtim)
memurlarsoruyor.net( bu gece düşecek)
Ayrıca uzantınız hiçbir önemi olmadığını düşünüyorum bir çok .club .xyz uzantılı domainlerin çoğunu regledim.Fiyatları çok ucuz en kaliteli firmalarda 3lira bu uzantılar.En azından sınırsız web barındırılan hostingler ile bu domainlere basit tasarım siteler kurulup ana siteyi güçlendirmek için yapılan çalışmalarda kullanılabilir.
mkahraman
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
bilişim
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
bence değersiz domainler. projelendirseniz bile domainden kaybdersiniz. almayın paranıza yazık.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
İ** D**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
hileliapk.net aslında çok aklıma yatıyor değerlendirmeyi düşünüyorum mesela yeni çıkan oyunlar için subdomain ile örneğin pokemongo.hileliapk.net diğer oyunlarda aynı şekilde yazılıp organik ziyaretçi çekilebilir.
grsy
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
22, (%95)
Aranma hacimlerine bağlı hocam, kafanıza estiğini yapın kafanızı kurcalamasın en kötü 50 tl gider yıllık çerez daha sonrada 100'den satarsınız.
hesap satış
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
İ** D**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
sadece reg parası var hocam host sınırsız istediğim kadar web sitesi barındırabiliyorum.Alıcam domainleri özellikle hileliapk.net kafama yattı subdomainlerle çok iş yapar gibi.Artık uğraşacaz bizimde işimiz bu zaten :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
ZeuXe Media
-
-
Ad Soyad
Y** O**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
bence bir webmaster cok kaliteli olmayan domainleri alırken ilgilenebileceği sayıda almalı . çünkü bazı domainler sadece projelendirilirse üstünde durulursa iş yapar ! iyi çalışmalar
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
İ** D**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Bazı domainler değil hocam bütün domainler projelendirilirse üstünde durulursa iş yapar.Ne kadar emek o kadar kazanç.Yani site tasarımı kurulumu tamamlandıktan düzene oturduktan sonra tek yapmak gereken içerik girmek.+10dan fazla sitem mevcut aktif kullandığım hergün hepsine 2şer içerik giriyorum.Sitelerime günlük 2 saat vakit ayırmam bana yetiyor.
Birde şu var gün geçtikçe aklımıza yatan projeleri değerlendirmek istediğimizde domain bulamıyoruz hepsi alınmış oluyor.O yüzden kıyıda köşede dursun diyeceğimiz domainleride almalıyız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
apk sitesi zibil gibi var, özgün projelere yönelin derim
size yol gösterebilirler fakat yalnız yürümek zorundasınız !
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Serbest meslek
-
-
Ad Soyad
S** K**
-