KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
Arkadaşlar s,a;
Daha önc bir firma ile ortaklaşa vermiş olduğumuz bir hizmeti müşterilere fatura karşılığı satıp şirket hesabına ödeme alabılıyorduk. Ancak bi anlaşmazlık sonucu ayrıldık ve zaten bütün işi yürüten ben ve ekibimdi Sırf adamların adını kullanıyoruz dıye bızden fazla kazanıyorlardı.
Neyse konuya gireyim şimdi mesela yazmış olduğumuz veya yurtdışında yazdırmış olduğumuz bir program var ve program ücreti 1200 lira gibi olacak. İlk etapda yaklaşık 20 müşterimiz olacak. Müşterilerimize bunun satışını nasıl yapabiliriz acaba ? Yani sanalpazar vs den satış yapmak istesek burada fatura kesme zorunluluğu bulunuyor mu ? Hangi platformlar üzerinden satış yapabiliriz ? Yani tema gibi de düşünebiliriz tema değil de program yazılımı satıyoruz bize ait olan ve lisanslama yapabildiğimiz bir program. Direkt olarak şahsi hesabımı kullanmak istemiyorum para alımı için ve de taksitle satışa olanak veren siteler tercih sebebi olur. Var mı önerebileceğiniz bir yöntem acaba ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
şahıs şirketi kurup fatura kesebilirsiniz onun haricinde yapacağınız satışlar vergi kaçırmaya gireceğinden sıkıntı yaratacaktır. Şahıs şirketi açmanız ve satışa hazır hale gelmeniz 2-3 gün sürer.
KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
yok mu ya düzgün bir önerisi olan. Para şahsi banka hesabıma geçmesin istiyorum. Yani kulllanıcı tarafından direkt olarak benım hesabıma geçmesın arada bır aracı olsun istiyorum. Nasıl yapabliriz bunu fatura vs ugrasmadan ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şahıs şirketi kurmanız gerekiyor. Yıllık bir iki bin liralık satışlara maliye bir şey demiyor ama para arttıkça diyor gel bakalım sen nereden kazandın bu parayı sen bir vergi öde bakalım, miktar yüksekse birde ceza ödüyorsun tabi bayağı yüklü birşey oluyor en iyisi şahıs şirketi kurup fatura kesmen aksi takdirde hele ki şu dönemlerde maliye çok ciddi denetimler yaparken riske girmek seni kardan çok zarara sokar. Şahıs şirketi kur, muhasebe defteri açtır, yıllık birkaç bandrol filan var, vergini öde emeklerin boşuna gidiyor gibi gelse de en iyi yöntem bu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Coder
-
-
Ad Soyad
A** T**
-