-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
N** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
öncelikle herkese iyi forumlar arkadaşlar şimdilik 3 domain hosting almayı düşünüyorum fakat sistem nasıl işliyor firma nasıl telefon numarası istiyor satın alırken aldıktan sonra arıyolarmı yoksa bizimmi aramamız lazım daha önce bu firma ile iş yapan varsa yazarlarsa çok iyi olur saygılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Php & Wordpress Developer
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
yok hocam aramanıza yada aranmanıza gerek yok. ama bence türkiyede o kadar güzel hosting firmalarımız var ki, onlardan alısveris yapmanızı öneririm.
türkiyede ki firmaya 7/24 ulaşırsınız, godaddye belli saatlerde.
yeni skype adresim: mahmutkandemirr@icloud.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
N** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
hocam ben zaten güzelhosting kullanıyorum çok memnunum bi sıkıntı filan oldumu hemen dönüş yapıyorlar yardımcı oluyorlar ama şu anki projem için yabancı lokasyon hosting lazım :D
mkarson
Web Dev. - Sec. Expert
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Developer - Security Exp.
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
hocam telefon numarası hesap güvenliğin için gerekli onun haricinde ticket , chat , telefonla istediğin zaman ulaşabiliyorsun adamlara 0850 li numaraları var tr için, sadece mesai saatlerinde Türkçe destek personeli çıkıyor onun haricinde yabancı. Ama ingilizceniz iyiyse bence godady 10 numara bir firmadır destek konusunda da sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum.Sorunuza gelince durup duruken sizi aramazlar sizinde onları aramanıza gerek yok ancak destek almak istediğiniz zaman yukarda bahsettiğim methodların hepsiyle destek sağlıyorlar. İçiniz rahat olsun..
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
N** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
eyvallah saolun arkadaşlar benim için faydalı oldu iyi forumlar.