netbozum
tr.link

İstanbul'da ücretsiz ulaşım süresi uzatıldı

16 Mesajlar 2.437 Okunma
Toplam 16 mesaj ve 2.437 görüntüleme
acebozum
tr.link

freex freex Selamın Aleyküm Kullanıcı
  • Üyelik 20.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 232
  • Beğeniler 69 / 49
  • Ticaret 2, (%100)
AhmetCakmak34 adam bindi baktı paralı geri indi :D
AhmetCakmak34

kişi bu mesajı beğendi.

https://www.olimitsiz.com SATILIK 20 ÖZGÜN IÇERİK MEVCUT 1 kitap alana verilecek ( 1 AY OLDU) y
wmaraci
reklam

Muhammed Muhammed Nev-i Şahsına Münhasır Kullanıcı
  • Üyelik 22.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Acil Tıp Teknikeri
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 1713
  • Beğeniler 630 / 629
  • Ticaret 38, (%97)

freex adlı üyeden alıntı

hocam gece 3 de iett yokki neyse bize yaramıyacak :D

Sabah 06:00 a kadar belli otobüsler çalışıyor (Taksime giden, kısıklıya giden, Saraçhaneye giden ve havalimanlarına giden) detaylı bilgiler iett.gov.tr`de vardı.
AhmetCakmak34

kişi bu mesajı beğendi.

724SATINALCOM 724SATINALCOM WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek ticaret
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 458
  • Beğeniler 43 / 94
  • Ticaret 0, (%0)
Gece çalışan otobüsler ''Erdoğan'a darbeye hayır'' diyenlerin nöbete gitmesi için yapılan seferler sanırım

enucuzmagaza.biz
amway.com.tr/user/enucuzmagaza/invite=yes
shop.flptr.com
Trendium.Moda

AkarTaahhut AkarTaahhut akartaahhut.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Yazılım Sektörü
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** M**
  • Mesajlar 192
  • Beğeniler 20 / 35
  • Ticaret 2, (%50)
birisi şu otobüsleri filan ücretli yapsın :D

wmaraci
wmaraci

lizatihi lizatihi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Bilgi Teknolojileri
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 50
  • Beğeniler 55 / 28
  • Ticaret 0, (%0)

724SATINALCOM adlı üyeden alıntı

Gece çalışan otobüsler ''Erdoğan'a darbeye hayır'' diyenlerin nöbete gitmesi için yapılan seferler sanırım

"Millete, devlete darbeye hayır" diyenlerin nöbete gitmesi daha doğru bir ifade olur.

İçimizde bu kadar hain varken, bu kadar düşmanlarımız varken birlik olmak milletimizin kaderinde vardır. Ayrıştırmayınız. Gün birlik ve beraberlik günüdür.
AhmetCakmak34

kişi bu mesajı beğendi.

Myiso Myiso Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek E-Ticaret Uzmanı +Seo+ Adwords
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 605
  • Beğeniler 18 / 153
  • Ticaret 12, (%92)
Bunların hepsi tarafınıza elektrik su olarak geri dönecektir Bunları yapanlara Hakkım Haram Zıkkım olsun. Verdiğim tüm vergiler Boğazlarına dursun İNŞALLAH. Bu nedir arkadaşım. Otobüsleri kullanamıyoruz. Sonra da geriye dönük ZAM üstüne ZAM olacak ki o zaman da ben daha çok haykıracağım. HARAM ZIKKIM olsun diye bağıracağım Sosyal Medya üzerinden tüm bu yapılanlar haksızlıktır. ZAM gelince o zaman herbirinizi göreceğim. Kullanılan Elektrik 26₺ Ödenen Faura 139₺ bu nedir arkadaşım. Kullanılan Telefon 67₺ Ödenen Fatura 198 ₺ burada bulunan VERGİ kapsamında olanların hepsi benim cebimden çıkıyor. Hepsi de Bunu yapanlara HARAM ZIKKIM olsun.

Demokrasi diyerek siyasi anlamda kendilerini ifade edenlere de yazıklar olsun. Siz Parti mi destekliyorsunuz yoksa VATAN mı? Bana kimse laf etmesin ki yaptıkları sadece Siyasi anlamda PARTİ desteklemektedir. Arkadaşım varsa yüreği olan çıkar Kandile hadi Dağlara çıkıyoruz diyelim toparlanın hepiniz de bayan, erkek demeden işte orada duruyorsunuz. Neymiş DARBE bu bildiğim SENARYO idi ve her zaman SENARYO olarak kalacak. Düne kadar Aman hocam canım hocam birtanesin hocam dediği kişi şuanda Terörist oldu. Zaten o hoca olacak bozuntu ülkesini sevse Türk Vatandaşıyım dese idi şuanda Türkiye topraklarında olurdu. Hepsi suçlu benim gözümde, Din ile Siyaseti birbirine katanların hepsi suçludur. Kimse Hz. Muhammed olamaz. Kimse Hz. Ömer olamaz, Kimse Hz. Ali olamaz, Kimse Hz. Osman olamaz. Kimse Fatih Sultan Mehmet olamaz. Kimse IV. Murad Olamaz. Buraları geçtim ve yakın tarihimize bakıyorum . .

Kimse Mustafa Kemal Atatürk gibi olamaz.

Dalgalanan Bayrağım Şehitlik Mertebesinden gelmesi, Şuanda serbest bir şekilde dolaşmamın da sebebi Mustafa Kemal Atatürk 'ün yaptıklarıdır. Geçmişini bilmeyen geleceğini hiç bilemez. O yüzden Yok Vatan korumak için meydanlara diyorlar ya hepsi bana boş geliyor arkadaşım .Siz sadece o putlara tapar gibi taptığınız kişi için meydanlara çıkıyorsunuz.

Mustafa Fehmi Kubilay gibi , Deniz Gezmiş gibi, Muhsin Yazıcıoğlu gibi değerli insanları öldürmek katletmek gibisi yok. Adam gibi adamlar her zaman kaybeder...

Vaktinizi aldımsa kusura bakmayın. . .

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al