-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Grafiker, Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Merhaba arkadaşlar, notebook ta kullandığım 2 tane ayrı harddiskim var. Birinde başka diğerinde başka programlar yüklü. Bazen birini bazen de diğerini takıp çalıştırıyorum fakat gün içinde bunu birkaç sefer yapmam gerekiyor. Notebook taki sokete sürekli tak-çıkardan dolayı zarar vermemek için biraz araştırma yaptım ve bu harddisklerin usb 3.0 girişinden de takılabileceğini öğrendim. Firmanın birinde böyle bir cihaz varmış. Fiyatına 35 tl diyorlar.
Sormak isteğim acaba böyle kullansam harddiskler için bir sorun olur mu, yada hız-performans sorunları olur mu? Aranızda hiç böyle kullanan var mı acaba?
Ankara'da böyle bir cihazın kalitelisini nerden bulabilirim, bilenler yardımcı olursa çok memnun olurum, teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Logistics & Transportation
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Merhaba eğer doğru anladıysam harddisk kutusu sizin isinizi görecektir. Gittigidiyor üzerinden 10 15TL gibi bir miktarlara alabilirsiniz. Harddiskinizi bu kutu sayesinde flash bellek gibi kullanabilirsiniz.
Not: İDE, SATA hangi bağlantı birimini kullandığınıza dikkat ediniz.
Sent from my iPhone using Tapatalk
2 kişi bu mesajı beğendi.
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
USB Hard disk kutusu alacaksınız çoğu bilgisayarcıda olan basit bir cihaz, uygun birşey almak isterseniz Konya sokakta Artım Bilgisayar var zamanında onlarla ticaret yapardık oradan alabilirsiniz sorunsuz değişim ve servise aracılık sağlayan iyi bir firmadır.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Master / Teknik Servis Personeli
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba öncelikle size başka bir alternatiften bahsedeceğim eğer cihazınızın optik okuyucusunu kullanmıyorsanız. Çıkartıp yerine Optik Hdd kutuları var satın alıp kutunun içine hdd montajını yaparak yerden ve zamandan kazanabilirsiniz. Hemde tak çıkart gibi dertlerden kurtulursunuz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Sağlık Blogu Adresim: www.sefakuru.com