Webarazzi
<?php print("Webarazzi"?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Birtekno'loji Sahibi
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhaba arkadaşlar bir konu hakkında yardımcı olmanızı istiycektim HTML tema geliştiriyorum birkaç eksiği kaldı onu tamamlamak adına yardım istiyorum şimdi sorunum şudur
Buradaki kategorileri
Buradaki HTML temanın sol kısımdaki sohbete giriş panelinin altında sıralamak istiyorum her yeni kategori açıldıkça HTML'de sola eklemiş olduğumuz kod ile kategorileri oraya sıralamasını istiyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürlerimi sunar kolaylıklar dilerim..
Cazipo.com- 2. el ve sıfır ürünlerde en iyi fiyatlarla burada! Güvenle al, kolayca sat!
Webarazzi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Birtekno'loji Sahibi
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
sguneci yok hocam birşey deniyordum yapılmadı henüz.
Şöyle bir kod yaptım ama kategoriler aralarında Virgül(,) vererek çıktı arkadaşlar.
Cazipo.com- 2. el ve sıfır ürünlerde en iyi fiyatlarla burada! Güvenle al, kolayca sat!
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam virgul u şilin birde mobilde olduğum için goselden bisey anlayamadim ama ül ki etiketleri içerisinde döngüye sokmalisiniz içerik kontrolü ile birlikte
https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
.html uzantılı dosyanın içerisinde php kodları çalıştımak için htaccess ayarı yapılması gerekiyor biliyorsunuz değil mi?
Webarazzi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Birtekno'loji Sahibi
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Lokasyon123 Bu kısımdaki (', ') virgülümü sileyim hocam ?
cihaneken hocam .htaccess ile alakalı bir durum değil sanırım bu yinede alakalıysa açarsanız nasıl yapıcağımı sevinirim.
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
php sunucu taraflı çalışır, html tarayıcı taraflı çalışır. php dosyalar okunmaları için sunucu tarafına Apache'ye gider, html dosyalar ise doğrudan okunmaya çalışır. eğer sen dosya uzantısını .html olarak bırakırsan o dosyadaki php kodlar çalışmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Evet hocam vurgulu silerek deneyebilirsiniz virgülle ayirmak istemiyorsanız oraya bir koyabilirsiniz diye düşünüyorum '
' calıstirmasi gerekiyor htaccesla alakası olacağını sanmıyorum cunku PHP kodları calıstırmışsınız
https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html