Hüseyin EMANET'in tasarlamış olduğu ve Tayfun ERBİLEN'in HTML,CSS'e sorunsuz bir şekilde aktardığı Minimal Tasarım'ını wordpress'e html,css dökülmüş halinin aynısını entegre ettim.Sadece üst menüdeki renklerdirmede sıkıntı yaşadım geri kalan alanlarda herhangi bir sorun olduğunu düşünmüyorum.Wordpress'in nimetlerini bu mükemmel tasarım ile ücretsiz bir şekilde kullanabileceksiniz.
Öncelikle Bu tasarım'ı yapan Hüseyin EMANET'e ve html,css'e döken Tayfun ERBİLEN'e sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.Tema'nın özelliklerine geçecek olursak gibi klasik bir cümle kurmayacağım piyasadaki temalardaki mevcut özellikler bu temadada var.Dinamik Sidebar,Tema paneli vs vs.Kullanımı kolay ve hızlı bir temadır.http://www.sorbize.com/05/05/2010/wordpress-etiketlerde-keyword-ve-description/ eklentisi ile etiketler'de dahi aramalarda üst sıralarda çıkmanızı sağlayacaktır.
Küçük resim eklemek istiyorsanız öne çıkarılmış görsel kullanmalısınız.Slider'a resim eklemek istiyorsanız "slideresim" özel alanına gösterilecek resim adresini yapıştırmanız gerekiyor.
buraya tıklayarak temayı indirebilirsiniz.
GÜNCELLEME - 07.04.2012 , 19:30
Konu'ya mesaj olarak atılan hatalar ve kullanan arkadaşların tavsiyeleri doğrultusunda güncelleme yapılmıştır.Yeni tema dosyalarını indirip ftp adresinizde yüklü olan ile değiştirmenizi tavsiye ediyorum.Wiiy.net adresindeki tema demosu ve indirme linki güncellenmiştir.
- 08.04.2012 16:47 - temapaneli.php güncellemesi.
Karşılaştığınız bir hata olursa konu üzerinden tekrar yardımcı olmaya çalışacağım.
Temayı kullanan ve tasarımcıların linkini silen bazı siteler tespit ettim.Bu konuda entegreden çok tasarımı yapan huseyin'in ve döken Tayfun'un emeğini hiçe sayan siteleri bir liste halinde konuya ekleyeceğim.