-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Editör, Acil tıp teknisyeni
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Günümüz de herkes seoyu tanıtım yazısı ve alınan dof. backlinkler olarak nitelendiriyorlar. Peki ücretsiz çalışma ile ilk sıra ne kadar zor. Büyük siteler nasıl geçilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hocam seo uzmanı değilim o yüzden kendimce yorum yapacağım. Seo sitenin kendisidir diye laf var :) Seo şartlarına uygun makaleler ile sitenizi doldurur ve yeterince süre devam ederseniz para harcamadan harika bir siteye sahip olursunuz. Seo paketleri sadece sitenizi destekler bu yüzden başlangıçta para harcamaya gerek olduğunu düşünmüyorum.
-
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Eğer ki sosyal medya bilginiz var ve bu konuya tamamen hakim iseniz, Editörlük konusun da kendi sitenize özgün içerikler girebilecek konumdaysanız başlangıç yapabilirsiniz.
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
T** Z**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Bu tamamen ilk sırasını hedeflediğiniz kelimenin rekabetine göre değişmektedir hocam. Yüksek rekabeti olan bir kelimede, ajanslara vermeseniz dahi illa ki para vereceğiniz bir yerler olacaktır.
Link alımlarınız için olsun, tanıtım yazılarınız için olsun, makale hazırlatmalar için olsun.
Bunların hepsini siz kendiniz hazırlayıp da yapabilirsiniz nitekim bir süre sonra paravan bloglar açmak ve içerik girmek, makale yazmak ve yayınlamak sıkıcı olacaktır. En azından bir kişi altından kalkmak epey zor olacaktır ve bir süre sonra para harcamak zorunda kalacaksınız.
Onun için paranın çıkıp çıkmaması yerine ne kadar çıktığını, ne kadar çıkacağı gibi sorularına yanıt vererek paranızın doğru planlamasını yaparak cebinize ve işlerinizin geleceğine yön verebilirsiniz.
Sevgiler.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Hosting, Domain, Marka, Patent
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Çalışan kazanır, elması kızarır.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
İnternet Danışmanı
-
-
Ad Soyad
Ş** N**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
1 senedir adımın altındaki çalışıyoruz.Şuanda 1500 e yakın makale var %99 özgün makaleler.Tek bir ücretli seo çalışması yaptırmadım.Tamamen ekibimle yazmış olduğumuz ve özen gösterdiğimiz makalelerden oluşuyor.Ancak şunu belirteyim.Biryerde tıkanıyorsunuz çünkü gerçekten sitenin desteğe ihtiyacı oluyor.Az az zamanla bütçeyi arttırarak harcama yapmak lazım.Anlattıklarım tecrübelerimle sabittir.
Ayrıca bu durum sektöre görede değişir.Video sitemizde 10k hit var Teknoloji sitemizde 600-700 İkiside 1. senesinde 0 seo ile.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Front-End Developer
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Ücertsiz şekilde en iyi çalışmalar + full özgün seo uyumlu makaleler + güncel konular + sosyal medya + sitenin tasarımı (responsive) = başarılı sıralama ve organik hit :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
sefacandemir.com.tr
unihocam
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Olur, sıfır masrafla %85 google'den hit alıyorum sitemde :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Coder
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Elbette olur, kaliteli içerik, ziyaretçilerin sitenizi sevmesi yeterli. Bu şekilde 1. sıraya yükselmişliğim vardır.
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-