-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
O** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhaba arkadaşlar benim bloğum ilk günlerde gayet seri bir haldeyken bir süre sonra eklediğim w3 ve seo yüzünden sanırım yavaşlamaya başladı.
Halbuki w3 sonrası sitenin hızlanması gerekiyor. Seo'nunda bu kadar yavaşlatacağını sanmıyorum.
Bir eklentiyle kontrol ettim hangi uygulama bu kadar yavaşlatıyor diye istediğim sonuca varamadım.
Tema yapımcısının başka bir temasını kullanan sitede benim açılma hızımla açılıyor birebir neredeyse.
İsteyene pm atarım site adresimi nedenini gerçekten anlamadım sıfır site sadece gerekli başlıkları attım tasarımda gayet sade yardımlarınızı bekliyorum :)
OGULCANGULCEMAL.COM - KİŞİSEL BLOG
SalihToy
WordPress'in Gücü Adına
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
site pm alayım, ek uygun fiyata yardımcı olabilirim. :)
WordPress; Kurulum & Optimizasyon & Entegre & Türkçeleştirme & ThemeForest, İşleriniz Yapılır!
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
O** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
SalihToy birşey siteyi kastırıyor onu bulmam lazım bulunca düzeltirim zaten sizlerden fikir almak istedim sadece
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Radyasyon
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
hocam fastest cache kıllan bende ilkbaşta başka bir cache kullanıyordum şuan fastest cache kullanıyorum gayet memnunum
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
O** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Barun total cache var ben ondan kaynaklandığını düşünüyorum senin dediğin gibi fastest e geçicem