2 aydır düzenli olarak hesabıma yatan advoly kazançları sonrasında (oda örn: 258 TL yatacak iken 245 TL yatan) bu ay başında advoly servisinden alttaki gibi bir mail gelerek beni şoka uğrattı :
(((((Sayın yayıncı,
Yeni dönem yayıncı politika ve reklam kabul kriterlerimiz değişmiştir. Üzülerek belirtmeliyiz ki siteniz, bu yeni kriterlerimize uygun olmadığı için Advoly reklamlarınız sonlandırılacaktır. Normalde olduğu üzere bakiyelerinizde biriken ödemeleriniz Google tarafından bize gönderildiğinde size iletilecektir.
Sitenizin trafiğini, içerik ve trafik kalitesini arttırdığınız takdirde yeni kriterlerimize göre tekrardan değerlendirilmek üzere reklamlarınız durdurulduktan sonra yeniden başvuru yapabilirsiniz.
Size yayın hayatınızda başarılar dileriz.
---
Advoly Ekibi)))))
1 yıl 8 aydır adsense hesabımın bağlı olduğu sitelerimi kendilerince banladılar.Hala adsense hesabım aktif şükür.Anlayamadığım hiç bir zaman sahte tıklama yapmayan,sitelerinin kalitesine sürekli dikkat eden birisi olarak advoly'nin sebepsiz banlanması beni şoke etti.
Tam da 3. ayımı bitirmiştim.Salladığımdan(Şükür adsense hesabımız 2. yılına girecek) değil ama haksızlık yaptıklarını cümle aleme ilan etmek istedim.
Selamlar