lostyazilim
tr.link

Advoly Faciası

3 Mesajlar 838 Okunma
acebozum
tr.link

dem dem Durma çalış ! Kullanıcı
  • Üyelik 26.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Elektrik-Elektronik Mühendisi
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 477
  • Beğeniler 76 / 110
  • Ticaret 13, (%100)
2 aydır düzenli olarak hesabıma yatan advoly kazançları sonrasında (oda örn: 258 TL yatacak iken 245 TL yatan) bu ay başında advoly servisinden alttaki gibi bir mail gelerek beni şoka uğrattı :

(((((Sayın yayıncı,

Yeni dönem yayıncı politika ve reklam kabul kriterlerimiz değişmiştir. Üzülerek belirtmeliyiz ki siteniz, bu yeni kriterlerimize uygun olmadığı için Advoly reklamlarınız sonlandırılacaktır. Normalde olduğu üzere bakiyelerinizde biriken ödemeleriniz Google tarafından bize gönderildiğinde size iletilecektir.

Sitenizin trafiğini, içerik ve trafik kalitesini arttırdığınız takdirde yeni kriterlerimize göre tekrardan değerlendirilmek üzere reklamlarınız durdurulduktan sonra yeniden başvuru yapabilirsiniz.

Size yayın hayatınızda başarılar dileriz.

---

Advoly Ekibi)))))

1 yıl 8 aydır adsense hesabımın bağlı olduğu sitelerimi kendilerince banladılar.Hala adsense hesabım aktif şükür.Anlayamadığım hiç bir zaman sahte tıklama yapmayan,sitelerinin kalitesine sürekli dikkat eden birisi olarak advoly'nin sebepsiz banlanması beni şoke etti.
Tam da 3. ayımı bitirmiştim.Salladığımdan(Şükür adsense hesabımız 2. yılına girecek) değil ama haksızlık yaptıklarını cümle aleme ilan etmek istedim.

Selamlar

wmaraci
reklam

portal portal https://portalciyiz.com Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad Y** Ö**
  • Mesajlar 689
  • Beğeniler 101 / 288
  • Ticaret 14, (%100)
Hocam hit, alexa sınırlaması getirmişler akıllarınca. Sitesi zaten iyi bir düzeyde olan birisi advolyi ne yapsın saçmalık :)
USE

kişi bu mesajı beğendi.

cihaneken cihaneken Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Elektrik Teknisyeni
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 3508
  • Beğeniler 488 / 1190
  • Ticaret 1, (%100)
Sizinle alakalı değil adamlar yeni kural getirmişler alex TR ilk 1000 sırada olmayan siteleri kabul etmiyorlarmış, sanki ilk 1000 de olan adam onların yüzüne bakardı. :D
Ağızları yansın biraz yola gelirler boşverin adsenseye devam :D
TolgaYilmaz USE mceber

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al