-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hayatta önemli olan zafer değil mücadeledir. Bu yolda devam bir gün mücadelen zafere dönüşecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
front-end developer
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
İnternet sektöründe tek olan ve kendine güvenen başarır ortaklık işi son derece saçma.Bu dediğim ortaklık internet ortaklığından bahsediyorum çok yakın arkadaşın olur günde 5-6 saat birliktesindir.Senin kafa yapında ve sendeki azim onda varsa ortaklık ikiniz içinde çok iyi olur.Ama internetten tanıştığın kişilerle ortaklık yapılmaz.
"En çok inandığımız şeyler, en az bildiklerimizdir."
- M.D. Montaigne.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
39, (%97)
Kardeşim sen başarısızlık yaşamamışsın ki :) sadece tecrübe edinmişsin.
Dolandırılmadan veya kandırılmadan bu işler zaten çok zor oluyor. Emin ol kaç kere başıma bu tür olaylar gelmiştir. Bunlar bana hep tecrübe olarak yansıyor :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Her yerde olduğu gibi burada da çok iyi ve çok kötü insanlar var. Bende bu forumdaki bazı kişiler tarafından dolandırıldım. Hemde büyük meblalar, xxxx'li rakamlarda. Ama görüyorsun ki ne kadar yardım sever insanın olduğu da ortada yukarıda bulunan tüm yazıları okudum.
Hiç tanımadınığın insanlar sana host, domain, hatta hazır sitelerini veriyorlar... İyilik insanlık ölmedi kardeşim, sana bu kötü duyguları yaşatanlar elbet bunun karşılığını bulacaklardır sen ise bunları kabullenip tecrübe edindim sayacaksın.
Benim anladığım kadarı ile kimseden bir şey almadan kendin başarmak istiyorsun. Eğer makale yazmaya devam edeceksen bende senden alış veriş yapmak isterim.
Umarım başarılı olursun Allah yolunu açık etisin.
www.antiksirlar.com
mceber
Gazianteptutku.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Dostum senin yaşadığın duyguları zamanında yaşadım ben şöyle sorun ile karşılaştım ben gazeteciyim kimse bana görememek için cabaliyordu allahimin bana vermiş olduğu güç sayesinde şimdi bir gazete sahibiyim pes etme daha yolun basindasin
Gazianteptutku.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yatırımcı, Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
başarılar hobi ve fobi nedir ilk makalen bu olsun..
1 kişi bu mesajı beğendi.
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir, yatırım tavsiyesi değildir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Wordpress Developer
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Sıkılmadan sonuna kadar okudum kardeşim. Sende bu azim hırs oldukça başaramayacağın hiçbirşey yok. Yolun açık olsun inşAllah.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Umut, zafer, mücadele... Ve sonrasında motivasyon sözleri, kalıp cümleler...
İnsanlık, hep bu kelimelerle ve cümlelerle kandırılmış gibi hissediyorum. Bilmiyorum belki çok karamsarım, belki de çok realist. Şunu çok iyi biliyorum: Babasının oğlu dahi olsa, torpil yapmayacak bir topluluk; babasının tarlası dahi olsa, izinsiz bir şey alıp götürmeyecek insanlar olmadığı sürece hiçbir şey güzel olmayacak.
1 kişi bu mesajı beğendi.