netbozum
wmaraci reklam

Kopya içerik hakkında farklı bir soru

4 Mesajlar 895 Okunma
Toplam 4 mesaj ve 895 görüntüleme
acebozum
wmaraci reklam

7T7 7T7 Gerçekçi Kullanıcı
  • Üyelik 19.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Allah Ne Verdiyse
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Ö**
  • Mesajlar 277
  • Beğeniler 158 / 74
  • Ticaret 1, (%100)
Merhaba saygı değer arkadaşlar.

Merak ettiğim bir konu var, çoğumuz hemen çıkma oranlarından şikayetciyiz.
Ben bu durumu şu şekilde çözmeye karar verdim. Örneğin onedio sitesindeki testler birçok benzer sitede paylaşılıyor ve insanların dikkatlerini çekerek site içinde ciddi bir zaman geçirmesini sağlıyor.

Bende siteme TEST adı altında bir sayfa açıp, onedio daki test içeriklerini kopyalayıp sitemde o bölümde paylaşmayı düşünüyorum.

Ve bunu yaparken de robots.txt dosyasına bu kısımı ekleyip google 'a indexlenmemesini sağlayacağım. Robots.txt dosyasında ekli olduğu içinde google botları o kısımı ziyaret etmeyecek ve sitemde kopya içerik olduğunu anlamayıp sıralamalarda olumsuz bir durum karşıma çıkarmayacak.

Ancak bu benim düşüncem, ve bende bu işin profesyoneli olmadığım için sizlere danışmaya karar verdim.

Öneri ve bilgi paylaşımı yapan arkadaşlara teşekkür ederim.

''Not: Bu bilgiyi dandik site için istemiyorum sitem gayet kaliteli bir site''

wmaraci
reklam

xsafa xsafa Developer Kullanıcı
  • Üyelik 01.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Bilgisayar Müh. Öğr.
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 1534
  • Beğeniler 1234 / 463
  • Ticaret 19, (%100)
hocam bence hiç uğraşmayın o tür işlerle emeksiz hiç kimse bi iş yapamamış bugüne kadar sizde umutlanmayın benim düşümcem bu

kişi bu mesajı beğendi.

Yazılım işleriniz için -> contact@safayasar.com

murattat murattat TATOĞLU BİLİŞİM Kullanıcı
  • Üyelik 02.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek e-ticaret yöneticisi
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 862
  • Beğeniler 21 / 324
  • Ticaret 41, (%100)
Mantıklı bir fikir , noindex olarak yayına alarak istediğinizx hedeflemeyi başarabilirsiniz. Hiç bir - yönü bulunmamaktadır.

kişi bu mesajı beğendi.

7T7 7T7 Gerçekçi Kullanıcı
  • Üyelik 19.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Allah Ne Verdiyse
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Ö**
  • Mesajlar 277
  • Beğeniler 158 / 74
  • Ticaret 1, (%100)

xsafa adlı üyeden alıntı

hocam bence hiç uğraşmayın o tür işlerle emeksiz hiç kimse bi iş yapamamış bugüne kadar sizde umutlanmayın benim düşümcem bu

Hocam haklısınız, ama bizim de biryerlere gelmemiz lazım, bazı durumlarda biryerlerden yardım almanın kötü bir niyet olduğunu sanmıyorum. Onedio kendini ispatlamış bir site alacağım 3-5 test içeriğinin onlara bir zararı olmaz. Yalnızca siteme gelen ziyaretci azda olsa göz gezdirir keyif alır, maksat ziyaretcilerin siteden mutlu ayrılması. Bunun için böyle bir fikir ürettim, ancak sizin dediğinizde doğru.

Ek Olarak:

murattat adlı üyeden alıntı

Mantıklı bir fikir , noindex olarak yayına alarak istediğinizx hedeflemeyi başarabilirsiniz. Hiç bir - yönü bulunmamaktadır.

Hocam bazen google noindex nofollow etiketleri olduğu halde bile indexliyormuş biraz şüpheliyim varmı böyle bir durum?
Veya sitede kopya içeriği farkediyor ama noindex ve robots.txt de olduğu için aramalara eklemiyor. Farkettiği için bile bana bir zarar olurmu bunu tam net olarak öğrenmek istiyorum

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al