-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İyi günler;
Hindistan lokasyonlu sunucu lazım, sadece uzak masaüstü olarak kullanacağım için fazla tuzlu olmaması daha makbule geçer, önerebileceğiniz sağlam bir sunucu var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Fiyat olarak yanlış anlamadıysam aylık 317 TL mi?
Belirtmek isterim sadece web sayfalarında gezinti yapma vs gibi işlerde kullanacam. Sanırım vds idi :) yanlış yazmamışımdır umarım. Çünkü gezinti yaparken sabit olarak sadece hindistandan giriş yapıyormuşum gibi görünmem yeterli.
Daha önce kullanmadığımdan dolayı deneyimim yok yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı? Ödemeyi nasıl yapabiliriz. Satın alma satın alma sonrası yapılması gereken bir işlem var mı? Varsa neler yapmam gerekiyor yoksa sadece ip ile bağlanıp normal uzak bağlantı olarak kullanacakmıyım?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Anladım hocam teşekkür ederim :)
Ek Olarak: Dediğim gibi sadece internetten gezinti yapabileceğim üyelik vs sıkıntısız ve ülke olarak Hindistan olarak görünecek şekilde sitelerden banlanmayacağım şekildeki vpn vds vs hangisi ise önerilerinizi bekliyorum.
Örn. teamviewer ile uzaktan bağlanmış gibi olsun istiyorum. Şuan NL FR gibi ülkelerdekileri bu şekilde kullanıyorum gerçek kişi olduğu için sıkıntı yok ama kimseye rahatsızlık vermeden kiralayarak bağlanmak istiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
konuya ilişkin bir şey soracağım lokasyonun '' HİNDİSTAN '' olmasının bir özelliği var mı ?
Çanakkale
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet gezinmem ve üyelik yapmam gereken sitelere başka ülkelerden erişim sağlayamıyorum. Sağlasamda proxy vb ile banlanıyorum. O Yüzden o ülkedeymişim gibi bağlantı sağlamak istiyorum tabi vds vpn gibi hizmetlerle yapılıyorsa. Şansımı bunlarla da denemek istedim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Editör, Acil tıp teknisyeni
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-