hsynnr
SEO Hizmetleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** O**
-
-
-
Ticaret
64, (%100)
Merhaba bugün akşamüzeri gibi sitem saldırıya uğradı senin sitenden ne istesinler diyebilirsiniz bana ama aklı sıra tehdit edip bu şekilde zarar vermeye çalışan klavyede delikanlı olan atan tutan ama gerçek hayatta hiç bir şey olamamış adi insan bozuntuları hiçbir zarar veremeden site eski haline geldi.Tabi ki bu işlem yapılan karşı taraf ile sıkıntısız çözüme kavuştu.
Onları önerim kendinizi hacker sanıp siteye saldırmadan önce düşünün inanın size sadece gülüyorum hayır çok mu hacker yazısı okuyup da kendinizi hacker sanıyorsunuz :D Neyin kafasını yaşıyorlarsa bu hacker bozuntuları inanın hackerlığın yüz karaları :D :D
NOT: Yazı sadece belirli üç beş ahmak içindir.
2 kişi bu mesajı beğendi.
SEO
KlasMedya
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%87)
site adresini paylaşır mısın :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Firma Rehberi
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
31, (%100)
Web sitelerimiz bizim ekmek teknemiz. Kimse kimsenin ekmeği ile oynamamalı. Bana mesleğimi soranlar facebook'ta çalabiliyormusun falan diye sorup güldüklerinde yıkıcı değil yapıcıyız diyorum. İnternetin faydalı yüzü olmalıyız.
2 kişi bu mesajı beğendi.
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Dün hosting firmamda saldırıya uğramıştı.
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
Regex
SEO & Law Consultant
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
106, (%100)
Güzel kardeşim, sitenin sektörü Android haber üzerine olduğu için aklıma gelen şeyler var. Ancak umarım düşündüğüm gibi değildir.
Bunlardan olsa olsa hacker değil, Hacer olur. DDoS atan kendini heçkır sanıyor ancak unutulmaması gerekir ki DDoS bir siber saldırı biçimidir. Hack değildir!
Hack'i öğrenmeleri için biraz daha fırınları dolaşıp, ekmekleri bitirmeleri lâzım. :) Bir abileri olarak onlara ders vermeyi de bilirdim. Ama sadece etik (white hat) olarak hackingin kullanılmasından yanayım.
Daha önce söylediğim gibi;
İnan Sana değil kastım,
cahille muhabbeti kestim.
Yukarıdaki söz ile kısa ve öz özetliyorum. Kendi şizofrenik dünyalarında eğlenip dursunlar.
Önerime gelecek olursam hem fiziksel hem de yazılımsal firewall türleri mevcuttur. CloudFlare'in ücretsiz sürümü senin için yeterli olacaktır dostum.
1 kişi bu mesajı beğendi.