-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
59, (%0)
Merhaba arkadaşlar "Öğrenci Evi" ya da "Öğrenci Mutfağı" diye bir kanal açmayı düşünüyorum içerik olarakda yemek, tatlı v.s ama diğer kanallar gibi değilde öğrenci evinde bulunan eşyalar ile yapılabileceklerlerin videosunu çekeyim diyorum. Mesela bir öğrenci evinde robot olması çok nadirdir yada hiç yoktur :D Bazılarımızın evindede yoktur yani her evde bulunan araç gereçler ile yapılabilecek ve ilginç tarifler var aklımda ama böyle bir içerikteki kanal ilgi görür mü para kazandırıp kazandırmaması önemli değil yorumlarınızı bekliyorum :)
exp1239
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisayar Proğramcılığı
-
-
Ad Soyad
Ş** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hocam artık youtube da rekabet almaya başladı.Bir,iki,üçüncü video derken çekecek video bulamazsınız.İlginç videolar üretmeniz lazım.Fikir güzel.Komedi de katarsanız araya hızlı büyüyebilirsiniz diye düşünüyorum
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
hocam yemin ediyorum 1 2 ay öncesi ciddi ciddi bu işe girecektim.Fakat kamera vb için yeterli bütçeyi toparlayamadım.Çok iyi olur,sizin adınıza girin derim.bence yüksek bir kitleye sahip olursunuz
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
@Legendejavu bizde aynı şeyi yapmayı düşünüyorduk inanırmısın :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
66, (%100)
Bana kalırsa düşünenler olarak ortak bir kanal açıp yürütün :)
7T7
Gerçekçi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Allah Ne Verdiyse
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İlgi görmesine ilgi görür ama 1 yıl devam etmeniz lazım. Bu işi yapanlar genelde tam başarma noktasında pes ediyorlar. Onlara da birşey diyemiyoruz çünkü, saatlerce emek verip video çekiyorlar izleyen kişi sayısı 20-30 arası. Bu psikolojiyi herkes kaldıramaz. Keyif almanız için 1 yıl çalışmanız ve düzenli video yüklemeleri yapmalısınız umarım başarırsınız benim düşüncem bu şekilde