-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sunucuya Vesta Panel kurdum, phpmyadmin de onunla birlikte geldi ( gelmez olaydı ), tüm günümü aldı ama çözemedim, php diye başladığım yolda 5 sene içerisinde 10 tane ek dil öğrendim bıktım artık.
Neyse kısacası sorun şu ki phpmyadmin de iconlar çalışmıyor, yani bildiğiniz sol da duran veritabanlarının karşısında ki artı (plus) işaretine tıkladığımda tabloları ve s. göstermiyor.
Sadece bu değil "Ayarlar" sekmesine tıkladığımda 500 hatası veriyor halbuki console dan baktığımda dosya açılıyor.
Varmı böyle durumla karşılaşıp çözüm bulan ? Herhangi bir kaynak göstermeyin sabah 12den beri tüm kaynakları alt üst ettim 3 dilde yine de yok :(
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam ben sonunuza çözüm olamayacağım ama tavsiye vereyim vesta paneli ilk kurduğum saat silip yerine CWP yüklemiştim tavsiyem vesta dan vazgeçin.
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam bu panel ile hosting satışıda yapabilirsin, hosting paketlerini falan destekliyor müşterilere paket açabiliyorsun, sevindim kullanmaya başladığınıza. :) herzaman söylediğim gibi cpanel ve WHM nin birleşmiş hali bu panel
1 kişi bu mesajı beğendi.