lostyazilim
tr.link

Hangi Elektrikli Motorsikleti Almalıyım

5 Mesajlar 993 Okunma
acebozum
tr.link

EmirhanErgul EmirhanErgul WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 223
  • Beğeniler 75 / 59
  • Ticaret 5, (%100)
Merhaba, günlük olarak kullanmak için bit Elektrikli Motorsiklet alacağım. İş yerim ve Denizdir markettir kısa mesafeli kullanacağım. Fakat hangi modeli alsam bir türlü karar veremedim.

Normal Motorsiklet ve Arabam var yani onun yerine bunları al gibi yorum yapmazsanız sevinirim.

Bütcem : 3000TL [Fazla spor olmasına gerek yok öyle basmasına da gerek yok.]

Aklımda ki Modeller ;

Model 1
Model 2

İkinci model görüntü olarak hoşuma gitti 1. Model ise fiyat olarak fakat daha önce bir elektrikli motorsiklet kullanmadığım için hangi model daha kalitelidir bilemiyorum. Kullanan kişiler bu ikisi arasında yorum yapabilir veya onlarında bildiği bütceme uygun model varsa yazarsa sevinirim.

Teşşekür Ederim.

wmaraci
reklam

MehmetOYAMAK MehmetOYAMAK WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Makine Müh.
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad M** O**
  • Mesajlar 623
  • Beğeniler 125 / 156
  • Ticaret 41, (%95)
Açıkçası ikinci modeldeki elektrikli motorsiklet daha iyi gibi görünüyor ancak sanırım bir elektrikli motorsiklete o kadar vermeye pek lüzum yok. Eğer uzun süreli kullanım düşünüyorsanız ve şehir içindeyseniz tabii ki de ikinci ürünü alın ancak arada kullanacak olduktan sonra o kadar ücret vermemlisiniz bana göre. Hayırlı sürüşler şimdiden

EmirhanErgul EmirhanErgul WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 223
  • Beğeniler 75 / 59
  • Ticaret 5, (%100)
Amacım sadece kendim kullanmak değil kardeşime de öğretmek istiyorum. Normal motoru sürmeyi öğretemedim korktuğum için. Aldığım zaman bunu öğrenir hiç değilse.
MehmetOYAMAK

kişi bu mesajı beğendi.

MehmetOYAMAK MehmetOYAMAK WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Makine Müh.
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad M** O**
  • Mesajlar 623
  • Beğeniler 125 / 156
  • Ticaret 41, (%95)
Söz konusu güvenlikse kalitelisini almak gerekir dediğiniz gibi :) İkincisi sizin için daha iyi olacak o zaman sanırım

wmaraci
wmaraci

Oguzhhan Oguzhhan Kaliteli Makale Adresi Kullanıcı
  • Üyelik 10.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 65
  • Beğeniler 6 / 9
  • Ticaret 24, (%100)
Ben bir Motoran kullanıcısıyım. Motoran CBS - 150 modeli ile bir kaza yaptım ancak motoran çok sağlam bir markadır. Aynı zamanda nasıl ki Renault - Dacia ikilisi aynı parçalara sahip ve Dacia Renault'un yan sanayiisiyse Motoran da Honda'nın yan sanayisidir. Tüm parçaları Honda'nın parçalarıdır. Kalitelidir yani. Honda motorlarını daha düşük kesme de sunmak için Motoran markasını satışa sunmuştur. Bunu da bildirmek isterim.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al