-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Makine Müh.
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
41, (%95)
Açıkçası ikinci modeldeki elektrikli motorsiklet daha iyi gibi görünüyor ancak sanırım bir elektrikli motorsiklete o kadar vermeye pek lüzum yok. Eğer uzun süreli kullanım düşünüyorsanız ve şehir içindeyseniz tabii ki de ikinci ürünü alın ancak arada kullanacak olduktan sonra o kadar ücret vermemlisiniz bana göre. Hayırlı sürüşler şimdiden
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Amacım sadece kendim kullanmak değil kardeşime de öğretmek istiyorum. Normal motoru sürmeyi öğretemedim korktuğum için. Aldığım zaman bunu öğrenir hiç değilse.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Makine Müh.
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
41, (%95)
Söz konusu güvenlikse kalitelisini almak gerekir dediğiniz gibi :) İkincisi sizin için daha iyi olacak o zaman sanırım
Oguzhhan
Kaliteli Makale Adresi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Ben bir Motoran kullanıcısıyım. Motoran CBS - 150 modeli ile bir kaza yaptım ancak motoran çok sağlam bir markadır. Aynı zamanda nasıl ki Renault - Dacia ikilisi aynı parçalara sahip ve Dacia Renault'un yan sanayiisiyse Motoran da Honda'nın yan sanayisidir. Tüm parçaları Honda'nın parçalarıdır. Kalitelidir yani. Honda motorlarını daha düşük kesme de sunmak için Motoran markasını satışa sunmuştur. Bunu da bildirmek isterim.