lostyazilim

3 senaryoda da BOP kazandı

13 Mesajlar 1.816 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

FatalRhymeR adlı üyeden alıntı

yapılmış en saçma röportaj ve verilmiş en saçma fikirler bence. Neymiş 'BOP hayata geçirmek' içinmiş :D Ya bıraksınlar bu işi. Milletin bu kenetlenmesinden sonra BOP MOP hayata geçmez bu saatten sonra. Kimsede kalkışamaz zaten bu işe.

Üstüne basa basa 3 partinin yanyana gelip diğer bilinen partiyi çağırmamalarının sebebini de, gelecek günlerde hepimiz daha net göreceğiz.

wmaraci
reklam

contentwriter contentwriter Kendi halimdeyim Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kendi halimdeyim
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 4130
  • Beğeniler 1136 / 1842
  • Ticaret 21, (%100)
LikeSend abi herkes diken üstünde ama görmek istemiyorlar. Ben Atatürk'ü çok severim ama benden kat be kat fazla sevdiğini bildiğim, sınırda çalışan bir arkadaşım gençliğe hitabeyi okuyarak ayakta duruyorum diyor. Neler oldu diye dönüp bakınca aklımı yitirecek gibi oluyorum. Geçen gün oturdum pencerenin yanına hüngür hüngür ağladım. Bize yapılanlara dayanamadım artık. Birkaç yıl içinde binlerce insanımızı kaybettik. Artık ne olacaksa olsun boyutuna geldim ben. Kayıtsız kalamıyorum, elimden de bir şey gelmiyor.

İstiyorum ki bizden sonraki nesil temiz bir coğrafyada, bilimle, sanatla uğraşsın, projeler üretsin...
Rekomedya

kişi bu mesajı beğendi.

ozgurgezen ozgurgezen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Bilgisayar Muhendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** H**
  • Mesajlar 702
  • Beğeniler 224 / 225
  • Ticaret 16, (%100)
CIA nin yaptigi planlari kismen tahmin edebiliyoruz ama en iyi geriye dogru bakarak anlayabiliyoruz. Aradan on yillar gectikten sonra CIA evet yaptik diyor.

Insallah o gunler olmadan gercekten birlik olabiliriz.
Rekomedya

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al