Merhabalar,
Bilgisi olan vardır ya da bu konuda beni aydınlatacak bir moderatörümüz konuyu görür diye umuyorum.
Biliyorsunuz ki forumda ticaret oldukça fazla ve iyi olarak ilerlemekte. Bunu gün yüzüne alarak kafama takılan bir soruyu sizlere iletmek istiyorum.
Forumda bende grafik anlamında iş yapan bir konuya sahibim. Fakat bilindiği üzere herkesin fiyatları birbirine uymuyor. Bu sebep ile kullanıcılar daha uygun fiyata doğru tercihlerini yapıyorlar. Buraya kadar bir problem yok, kullanıcıların kendi tercihleri ve bunda da bir sakınca yok.
Fakat bence forumda bu tür ticaret konularında bir alt limit olmalıdır diye düşünüyorum. Herkes ticaret yapabilir fakat her işin de bir karşılığı vardır. Birisi çıkıp gerçekten bu piyasada olmayacak fiyatlara iş yapayım derse piyasa çöker, bizde ekmeğimizden oluruz.
Ne kadar doğru düşünüyorum bilmiyorum ama bu konuda nasıl bir çözüm yolu üretilebilir bilmiyorum. Ya belirli bir anketlendirme sistemi ile bu sektörde iş yapan kişilerin görüşlerine göre bir alt limit belirlenecek ya da moderatörlerimiz ve yetkililerimiz kendi aralarında bu konular için belli alanlarda bir alt fiyat belirleyecekler..
Şimdiden teşekkür ederim zaman ayırdığınız için.
Saygılarımla,
Hayırlı akşamlar..