-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba. Bir haber sitem mevcut ve sitem günde yaklaşık olarak 20 kez error.log dosyasına bu hatayı yazıyor ve bu hata genelde ziyaretçi değil bana denk geliyor. Bunun da sebebi admin panelden yeni bi rhaber yayınladığım anda 2 dk civarında site uçuyor her açma denemesinde bu hatayı yazıyor. Yapmadığım ayar kalmadı php.ini htaccess vs vs. Toplam kullanacağım memory 512 M olarak belirlememe rağmen bu hata 15 mb kullanımdayken de çıkabiliyor. Natro host tarafından host ediliyorum onlar da sitenize kaynağı fazla harcıyorsa gibisinden amatör bir cevap verdiler. Bunun sebebi hosting midir değiştirsem toparlar mı görüşleiniz nelerdir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Doktor
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Bende bu hatayı alıyorum.Godaddy müşteri hizmetlerini aradım.Memory limitini 64 ten 512 ye filan çıkardılar.Birkaç şey yaptılar,şimdi daha iyi.Ama üstüste 3-4 mesaj yayınlayınca benim sitede uçuyor birkaç dakikalığına.
Tamamen önüne geçemedim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Adsense
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
tmp klasör boyutunun 2 gb olarak olarak değiştirilmesini isteyin büyük ihtimal yapmazlar hostu değiştirirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
O** G**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
execute time ve memory limit'i php ayarlarından değiştirirseniz düzeleceğini düşünüyorum.
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kullandığın host ile alakalıdır. Geçtiğimiz günlerde bir arkadaş daha aynı şeyi sormuştu ona da söyledim, paylaşımlı hostingler de siz htaccess üzerinden kaynak kullanma limitlerini artırsanız da boş, bir anlam ifade etmiyor, servis sağlayıcılarının geneli bu ayarı müşteriye değil kendilerine bırakıyorlar ve kimse tek bir kullanıcıya 512 MB ram ayırmaz. Sitenizin yüksek kaynaklara ihtiyacı varsa VPS paketlere geçin.
ruzigar
Php İçerik Botları
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
kodcu
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Php izinlerinden öte kullanabildiğiniz sunucu kaynaklarından dolayı da bu hatayı alabilirsiniz. Muhtemelen ram yetmiyor olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
denilenlerin hepsini yaptım ama sanırım paylaşımlı sunucu belli bir limitten sonra benim ayarlarımı görmezden geliyor.