HeroTurk
Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Cnc programcısı
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Öncelikle konuya müdavim olan kişiler lütfen öneri şeklinde ve en azından "doğru yoldasınız" şeklinde yorum yapılırsa sevinirim.
Özet olarak bir uygulama yapılacak ve uygulama biraz geliştikten sonra uygulamanın web sitesi kurulacak bu yolda devam edilecek
*Öncelikle uygulama için 700 ile 1000 tl bir bütçe ayarlanacak ve uygulama yapılacaktır.
*Daha sonra forumlarda yer alan uygulama hizmetlerinden 100tllik bir indirme hizmeti alınarak başlangıç yapılacaktır.
*Kendi sosyal medya hesabımdan ve tanıdık hesaplardan uygulama paylaşımı yapılarak indirilme sayısı arttırılmaya yönelik çalışma yapılacak.
*Mümkün olursa çekilişler yapılacak indirme sayısı arttırmayı hedeflenecek.
Yukarıdaki işlemler klasik işlemler olup kısa vadede çalışmadır.
Uzun vadede ise yapılmasını düşündüğüm kısımlar,
*Site ile alakalı sosyal medya hesaplarında ve bloglarda reklam verme.
*Bir kaç haber sitesinde tanıtım yazıları alma.
Bu düşünce için sizce en az ne kadar bir bütçe ayırmak yeterli olur.
Not: Reklam ve tanıtım yazıları çok kaliteli sitelerden alınmayacak orta ölçekli sitelerden alınacak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Hukuk
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Eğer uygulama kategorisinin rekabeti yüksekse, uygulamanıza seo optimizasyonu yaptırmanızı öneririm. Reklam vermekten iyidir bence. Kategoriyi de yazsaydınız daha iyi yorum yapardık..
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Uygulama yükseltip ordan trafiği web sitenize çekiceksiniz ve google bu hiti sitenize hep direk hit olarak görücek trafikmi satın aldınız dicek uygulamadan günde 1 milyon hit bile gelse direk link olacaktır yani bi tek alexada değer sağlıyor başka bir işer yaramıyor zamanında günde 50k uygulama ile siteme yönlendirirdim fakat seoda bi faydasını görmedim hatta adsense bile onaylanmadı direk hit diye onaylanmış adsense hesabımda kapatılmıştı googledan arama şeklinde gelmiyor ve tıklayanlar yönlendirme ile tıklıyor diye googleda seo yaptır aramalardan gelsinler daha iyi
youtube bayi
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
işe yaramıyor onuda denedim google herşeyi raporluyor yani inanmıyor onada
Ek Olarak: bide web viewler siliniyor bişi oluyor kaldırıo google oyun yada uygulama tarzı bişi yap en azından daha çok kazandırır
youtube bayi
xsafa
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Öğr.
-