-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Evet hatalı bir işlem yaparak C güvenliği kalktı. Yani administrator iznini sildim. En iyisi şöyle anlatayım:
C Diski(Sistem) sağ tık => Özellikler => Güvenlik Sekmesi => Grup/kullanıcı bölümü var orada kullanıcı duruor fakat tam yetkiye sahip olmayan administratore önce tam yetki verdim. Sonra iptal ettim belki güvenlik sorunları çıkar diye şimdi hep silindi eski haline getiremiyorum çünkü hiç işlem yapılmıyor nedense. İzinler hiç değişmiyor yönetici olarak çalışsa da. Başta oluyordu ama administrator silindikten sonra böyle oldu düzeltecem izinlere işlem yapabilsemde sorun burada.
Bunuda Visual Studio "Kullanıcı Yüklemeyi Durdurdu!" hatasından dolayı yaptım hep güvenliği kapattım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
ERP / CRM Consultant
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
mucosoft Aynı kısımdan duzenle ekle diyerek 'everyone' izni eklemeyi denedinizmi ?
Siz Hala PDF Katalog mu Kullanıyorsunuz? KatalogTR.com- Yeni Nesil Dijital Katalog Çözümleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
ERP / CRM Consultant
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
mucosoft Bilgisayar sağ tık yönet ekranına giriş yapın yerel kullanıcılar kısmında administrator hesabını aktif ederek o hesaptan tekrardan bilgisayaranıza giriş yapın oyle deneyin,yapamazsanız alpemix verin özelden yardımcı olurum
Siz Hala PDF Katalog mu Kullanıyorsunuz? KatalogTR.com- Yeni Nesil Dijital Katalog Çözümleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
ERP / CRM Consultant
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
mucosoft Windows size ilk kurulumda admin hesabı verir evet ancak gercek administrator hesabı arka planda deaktif olarak bekler.Bu gibi durumlarda çok işimize yarar.C üzerindeki izinler bilgisayarınızı faklı bir kullanıcıya kullandırmıyorsanız sıkıntı olmaz sadece normal bir antivirüs kurulu olması sisteminiz için yeterli
1 kişi bu mesajı beğendi.