-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
66, (%100)
Arkadaşlar iphone se telefonum var. Resimleri dosyaları vs telefondan sildim. Bilgisayarımdaki itunes yedeklerini de sildim. Telefona formatta attım. Yarın garantiye göndereceğim büyük ihtimalle yeni telefon gönderecekler yazılımsal hata var. İki sorum var.
1- Bu işlemlerden sonra şahıslar tarafından eski resim ve dosyalar geri getirilebilir mi?
2- İphone ücretsiz telefon değişimi yaptığında yazılım hatası olan telefonları ne yapıyor?
Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim
Maybe
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Analist
-
-
Ad Soyad
Ü** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam yapılabilecek birkaç işlem var tabi ama özetle şunu söyleyeyim sildiğiniz dosyaların çoğunluğuna erişebilirler.Telefonu formatlayıp yollayın gitsin :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Radyasyon
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
1-) Hocam köklü bir firma olması sebebiyle böyle birşey için çaba harcamazlar ki öyle bir durum olsa internette duyulurdu.
2-) bildiğim kadarıyla kıllanılabilir olan parçalatı alıyorlar ama kesin birşey söyleyemem
Maybe
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Analist
-
-
Ad Soyad
Ü** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Telefonla ne yaptınız sizi bu kadar panikletiyor hocam.Çöpe atılan arızalı hddler dahi inceleniyorken oturup bununla dertlenmeniz gereksiz.Firmaların kendilerine ait format sistemleri vardır bu şekilde ilk haline geri getirilir ancak bu şekilde işlem yapıldığı zaman verileri geri alamazsınız.Yani başkasının eline geçmez.