-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
54 milyon doların üstüne hala iş kurma planları yapanlar var, insanoğlu gerçekten çok aç gözlü :) faize atarım diyen var :D dünyaya kazık mı çakacaksın birader ? Son nefesine kadar yemekle bitmeyecek bir para işte bak keyfine, bankayla faizle işle güçle ne uğraşıyorsun ?
Ben 10 milyon dolar oğlumun geleceği için sorunsuz bir ülkede mülk falan alıp yatırım yapar ( Yeni Zelanda yahut Avustralya olabilir) , onu da yanıma alır para bitene kadar dünyayı gezerdim, herhalde ömrüm yetmez bitirmeye ama öldüğüm yerden sonrasını oğlum devam etsin diye vasiyet ederdim :)
İnşallah şu bekarları evlendirirdim diyen arkadaşa böyle bir para bir yerlerden çıkmaz, ilk işi milletin başını yakmak olacak yoksa :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
4u24
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
müzisyen
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
54 milyon dolar olmasa da sahip olacam az kaldı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
türkiyede 54 milyon usd param var demek deli işi :)
ertesi güne indirirler vallahi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Asıl soru, o kadar paramız olduğunda yine şu anki biz mi olacağız? O para düşük iradeli biriysek er ya da geç bizi harcar, biz onu değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Doktor
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Kimse fakirleri doyurmamış,artık sözde de doyurmuyoruz :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ironsoft adlı üyeden alıntı
Profesyonel bir şekilde Türkiye'nin ilk oyun geliştirici firmasını kurardım. Liseden beri arkadaşlarımızla kurduğumuz hayaldir bu. Neden bizde Valve ve EA Games gibi devasa bir oyun firması sahibi olmayalım derken büyüdük. Şimdi ise o hayal doğrultusunda minik adımlar atıyoruz. Bu para bende olsaydı şuan bu hayale değil koşmak balıklama atlardım. Bir oyuncu olarak oyuncuların neler istediğini ve nelerden haz ettiğini bildiğimi düşüyorum şahsen :)
ben de zamanında bir oyun geliştirmeyi düşündüm aklımda hep her oyuncu şöyle bir oyunu mutlaka sever diye düşünceler dolaşır durur :) sizde benim kafadansınız demek
https://goo.gl/Ns1z26 http://ortaksan.com