-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / K
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
@nazli13 adlı kullanıcı tarafından param ödenmedi. aynı şeyi yaşayan dilara adıyla başka bir arkadaşım daha var o da ilan açarak bu insanı diğer kullanıcılara duyurdu. ben de aynısını yaparak sizin dolandırılmanızı önlemek istiyorum.
ben bu isimle (gerçek adları: nazan/nazlı ömür ya da ali eğritaş) iş yaptım. ilk seferlerde paramı yatırdılar. sonra para miktarı birikti ve paramı vermediler. önce dolandırıldığını söyledi ve beklememi istedi. sonra bir süre sonra paramı gene isteyince babasının vefat ettiğini söyledi. eskiden iş yaptığımız için gene insanlık yaptım ve bekledim. ancak bu sefer de beynimde tümör var tarzı bahaneler ile beni oyalamaya çalıştılar. defalarca hesap numarası istediler. ama paramı alamadım.
arkadaşlar, ben öğrenciyim ve harçlığımı çıkarmak için bu işi yapıyorum. emeğinin karşılığını alamamak gerçekten insanı çıldırtıyor. sizler lütfen bu insanlara dikkat edin. belki başka kullanıcı adı açarak iş yapmaya devam ediyor olabilirler.
izleyebileceğim bir yol varsa, tavsiyelerinizi almak istiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Şikayetlerinizi Şikayetim var kategorisine açmanız gerekiyor. :)
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
makale yazarı
-
-
Ad Soyad
I** Ü**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Dilek Hancı adında birisi tarafından bende dolandırıldım. Aynı kişi olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
63 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
V** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir iş yaparken herhangi bir sorun yaşamamak için alacağınızı önceden delillendirseniz bunlar başınıza gelmez. Fian kişiden şu kadar alacağına dair önceden imzalı bir kanıt bulundurun...
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Kanıt var ise konuya dahil ederek "Şikayetim Var" kategorisine açarak yöneticileri etiketleyiniz.
fatbol
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Allah yardımcınız olsun bu sitede benimde başıma geldi . 100 kelimesi 50 kuruştan makale isteyene ihtiyacım olduğu için yazdım o fiyatta bile dolandırıldım. Yani fazla merhametten maraz doğarmış.
FVY
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Konuşmaları mesaj tespit tutanağına yada sanal ortamda aktarıp gönderdiğin açıklamalı dekontunu da ekleyip **************lıktan resmi olarak işlem yaptır. Ben 1 hafta önce resmi olarak şikayet ettim
E6853 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi