-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
ERP / CRM Consultant
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Arkadaşlar konuyu yeniden açtığım için özür diliyorum yeni bir konu acmak istemedim.Enpara kart mevcut godaddy den alışveriş sıkıntısı yaşıyorum.Kart bana ait sadece kartın üzerinde isim yok ilk aldıgımda böyle vermişlerdi, normal numara filan mevcut türk sitelerden normal bir şekilde alışveriş yapa biliyorum godaddy de böyle bir sıkıntı cıktı.Yapa bilen arkadaşlarımızdan önerilerini bekliyorum.teşekkürler
Siz Hala PDF Katalog mu Kullanıyorsunuz? KatalogTR.com- Yeni Nesil Dijital Katalog Çözümleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
ERP / CRM Consultant
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Yukarıda alabilen arkadaşlar nasıl almışlar.Aynı kart bazılarında olup bazılarında olmaması garip bir durum olurdu.
Siz Hala PDF Katalog mu Kullanıyorsunuz? KatalogTR.com- Yeni Nesil Dijital Katalog Çözümleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Front-End Developer
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bende godaddy üzerinden alışveriş yaptım enpara kartım la ?
sefacandemir.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
ERP / CRM Consultant
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
ironsoft hocam kartınızın üzerinde isim yazıyormu sizin ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
ERP / CRM Consultant
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
ironsoft Peki kartın girişini yaparken 'Kartın Üzerindeki İsim' Bölümüne ne yazdınız boş bırakılmıyor kendi ismimi yazınca da bilgileri kontrol edin diyor godaddy.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Front-End Developer
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Kendi ismimi yazıyorum. Enpara başvurusu yaparken hangi ismi kullandınız sözleşmeyi imzalarken kullandığınız isim nedir ? Ve türkçe karakter kullanımına da dikkat edin. Örneğin Çiğdemi CİGDEM gibisinden yazıp deneyin.
sefacandemir.com.tr