-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
ERP / CRM Consultant
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
ironsoft Türkçe karakter yok hocam ismimde zaten direk başvurudaki ismimi yazıyorum kabul etmiyor hata ekranı çıkıyor.Ödemeyi yöntemini doğrulayın ve yeniden deneyin yazıyor.İnternetten alışveriş yapa biliyorum godaddy de oldu bu sıkıntı sadece
Siz Hala PDF Katalog mu Kullanıyorsunuz? KatalogTR.com- Yeni Nesil Dijital Katalog Çözümleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
ERP / CRM Consultant
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
ironsoft teşekkür ederim hocam desteğiniz için isimden dolayı olmadığını öğrendim şimdilik diğer nedenlerin peşine düştüm bakalım :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Siz Hala PDF Katalog mu Kullanıyorsunuz? KatalogTR.com- Yeni Nesil Dijital Katalog Çözümleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende alamıyordum fakat paypal hesabıma enpara hesabımı tanımlayıp paypal kart numaram ile alabiliyordum. Çözümü bulunursa süper olur
HELLYEAH - I dont care anymore
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO UZMANI
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
129, (%100)
Alınıyor arkadaşlar sıkıntı yok sadece kartı daha önceden tanımlamayan ödeme ekranında bilgilerini girin hata alınabiliyor ödeme seçeneklerine eklenip seçilip denendiğininde
150 yakın domain kaydettim alınmıyor 3d yok alamazsın gibi yorumlar yapmayınız.
https://www.dopinger.com/tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
ERP / CRM Consultant
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
nbrknk22 Olmuyor hocam malesef bütün secenekleri denedim her seferinde hata veriyor ödeme yöntemini dogrulayın veya değiştirin seklinde.Bu hata 3d kaynaklı değil,3d kaynaklı olursa banka mesaj gonderirdi.Sebebini bulamadım bende iyi ugrastırdı gece gece.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
ERP / CRM Consultant
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Seodaddy Son olarak o kaldı hocam artık bankayı arayacağım bakalım umarım çözüm olur.