-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaslar 1 hafta önce godaddy dan domain aldım. Aldığım domain i bi web sitesine yönlendirdim maskeleme yaparak. Bu işlemleri gerekli arastırmalar yaparak doğru bi sekilde yaptım ve kaydet dedim. Web sitem tüm tarayıcılarda boş sayfa olarak gözüküyor. Yurt dısından birkac arkadasıma bakmalarını söyledim onlarda aynı sekilde bos sayfa gözüktüğünü söylediler. Sebebi ne olabilir acaba lütfen yardım edin :confused::confused:
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
nsleri dogru yazdinizmi ?
site adresi nedir ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
nsleri degistir,host firmanin sana ns adresi vermesi lazim.domain panelinden onlari oraya yaz
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
host firma derken? host almadım ki ben hocam. sadece domain ismi, ve hazır bi web sitesine yönlendirme. host firma dediğiniz o yönlendirdiğim site mi ?
duaevi
http://link.tl/O8Cu tema
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
dmainler aynı şirketmi
https://www.bitexen.com/?ref=7588845
Kayit olup hesabi onaylatinca 20 TL hediye.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
godaddy den domain aldım 1 yıllık. yönlendirdiğim web sitesi clickbankta ürünün web sitesi hocam. Ns leri değiştirmeyi denedim, internetten yönlendireceğim sitenin ns lerini buldum. Onları yazdım ama sorun yine cözülmedi. Ns leri değiştirince yönlendirdiğim site kayboluyor. Tekrar yapıyorum yönlendirme işlemini, bu kezde ns ler orjinale dönüyor. Anlayamadım gitti:confused:
Ek Olarak: Arkadaslar su sorunu çözeyim baska bisey istemiyorum :) yardım edin bilen varsa ya :(