lostyazilim
tr.link

Teknokurdum Acıldı

4 Mesajlar 640 Okunma
acebozum
tr.link

makaleci80 makaleci80 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek makale,site tanıtım,editorluk
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** N**
  • Mesajlar 353
  • Beğeniler 70 / 71
  • Ticaret 31, (%87)
Merhaba arkadaşlar yeni sitemi actım olumlu olumsuz yorumlarınız bekliyorum biliyorum eksiğim var sitede onlarıda zamanla düzeltecem

TEKNOKURDUM
Teknoloji adına her şeyi bulabileceğiniz muhteşem bir site olan TeknoKurdum, birbirinden ilgi çekici kategorileri ve konu başlıkları ile siz değerli ziyaretçilere merak ettiğiniz her konuda yol gösterici bir rehber oluyor.
Hayatımızı teknoloji ile iç içe geçirdiğimiz bu dönemlerde teknoloji hakkında ne kadar bilgiye sahipsiniz? Ya da bu bilgilerin doğruluğundan ne kadar eminsiniz? Tüm bildiklerinizi unutun ve bu sitenin size sunduğu birbirinden faydalı bilgilere göz atmaya başlayın. Bilim ve teknik, yazılım, mobil, donanım, güvenlik, mobil haberleri, oyun, teknoloji haberleri, Android ve Teknoloji Haberleri gibi her an ihtiyaç duyabileceğiniz kategorilerde en doğru ve en etkili bilgi arşivimiz ile sizlere kaliteli bir hizmet sunuyoruz. Teknolojide yaşanan en yeni gelişmelerden haberdar olabilir, merak ettiğiniz ya da sorun yaşadığınız herhangi bir konu hakkında bilgi sahibi olmak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Sitemize kolay ve hızlı bir şekilde ihtiyaç duyduğunuz her an ve her yerden ulaşabilmek için ise tüm sosyal ağlardan bizi takip edebilirsiniz. En yeni çıkan oyunlar, en son güncellemeler, güvenli bir cihaz kullanımı için yapılması gereken ve daha pek çok konuda sizlere ışık tutacak olan bu faydalı sitede keşfedeceğiniz binlerce güncel konu bulunuyor.
Elinizin altında her an ulaşabileceğiniz ve ücretsiz bir şekilde bilgi arşivinden yararlanabileceğiniz TeknoKurdum sitesine tüm teknoloji severleri ve meraklılarını bekliyoruz. Aradığınız her şeyi ve daha fazlasını burada bulacaksınız.

elektronikssl
webimgo

DiesBan DiesBan AndoRsiNe Kullanıcı
  • Üyelik 02.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 217
  • Beğeniler 24 / 54
  • Ticaret 0, (%0)
Başarılar az daha temayı düzenle daha iyi olur

maxlpol maxlpol Sosyal Medya Kullanıcı
  • Üyelik 08.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek bilişim
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** M**
  • Mesajlar 395
  • Beğeniler 31 / 77
  • Ticaret 9, (%100)
Site biraz geç açılıyor sanki daha hızlı yüklenirse güzel olur. Galiba halen yapım aşamasında. Kategoriler vs yok çünkü :)
makaleci80

kişi bu mesajı beğendi.

makaleci80 makaleci80 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek makale,site tanıtım,editorluk
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** N**
  • Mesajlar 353
  • Beğeniler 70 / 71
  • Ticaret 31, (%87)
evet hocam daha tam düzenlenmedi diyer işlerden fırsat bulzam yeniden tema falan atacam

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al