WebTa
Tengri Biz Menen!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
H** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
FETÖ operasyonunda son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlediği FETÖ/PDY operasyonunda, bünyesinde A101 marketler zincirini de bulunduran Yeni Mağazacılık A.Ş. sahipleri hakkında yakalama kararı çıkarıldı. A101, Türkiye genelindeki 1600'e yakın mağazası ile perakende sektörünün en büyüklerinden biri konumunda.
A101 adıyla faaliyet gösteren ucuz perakende devinin Türkiye genelinde 1600'e yakın mağazası var.
A101'in sahibi konumundaki Yeni Mağazacılık'ın yönetiminde Turgut, Ahmet Yaşar ve Ayhan Aydın yer alıyor.
Şirketin 104 milyon liralık kayıtlı sermayesi bulunuyor. Aydın ailesine ait olan, tekstil, sağlık, perakende sektörlerinde faaliyet gösteren çok sayıda şirket bulunuyor.
'AKFA HOLDİNG İLE İLİŞKİSİ VAR'
Anadolu Ajansı'nın geçtiği habere göre, bugün operasyon yapılan Akfa Holding ile A101'in sahibi Yeni Mağazacılık A.Ş arasında irtibat' tespit edildi. AA'nın haberinde şöyle denildi: "Akfa Holding'e yönelik yürütülen soruşturma kapsamında MASAK tarafından yapılan incelemelerde, A-101 marketler zincirinin holdingle ilişkisinin tespit edildiği ve bu nedenle arama yapılan şirketler arasına dahil edildiği bildirildi."
Kaynak: Hürriyet
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ademoğlu
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Sakın yanlış anlamayın lütfen ama kişisel deneyimler sonucu umarım kapatılır tüm mağazaları diyorum şuan.
Hatta bu olaylardan neredeyse 5-6 ay önce dua ediyordum şu A101'ler kapansa diye. Sattıkları ürünler veya kalite yada müşteri memnuniyetsizliğiyle hiç bir ilgisi yok, hatta ucuz bile satıyorlar ama kişisel problemlerim vardı buradaki bir şubeleriyle, hatta şikayet etmeyi bile düşünüyordum, Aile huzurunu bozmaya teşebbüs eden eleman çalıştırıyorlar. Yazarken bile sinirleniyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör, Programci
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
91, (%98)
bim kapanmasın da acımızdan ölürüz
9 kişi bu mesajı beğendi.
I Love Yandex Money
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
A101 ile sınırlı değil , English Home, Memorial Hastaneleri, Aydın Örme, Pizza Lazza daha bir çok şirketin sahipleri bunlar.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Patron.
-
-
Ad Soyad
A** Z**
-
-
-
Ticaret
14, (%93)
söylediklerinizde katıldığm yerlerde var, katılmadığım fikirlerinizde var ama her halükarda "Siyaset Kirli Atlet" diyorum ve konuya devam etmiyorum
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Göz ile görülmeyen daha neler var neler ...
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Migroslarda içki satıyorlar zina için kondom fuhuş için kayganlaştırıcı satıyorlar
Kemalist örgütlenmenin mağazalarıdır bunlar vs..
yakında bunuda derlerse şaşmam. veya ilerde bunu da diyebilirler
enucuzmagaza.biz
amway.com.tr/user/enucuzmagaza/invite=yes
shop.flptr.com
Trendium.Moda