kramper
<?php echo "hi world!" ?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım & SEO
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Bir yazımız var diyelim yazının ismi "Merhaba dünya", Başka bir yazımızda da diyelim şöyle bir cümle var "Herkes kodlamaya başlarken öncelikle merhaba dünya diyerek oluşturur." Bu cümle içindeki "merhaba dünya" kısmına otomatik link vererek ilk yazımız olan "Merhaba dünya" makalemize link veren bir eklenti var mı?
Yani benim özellikle bir kelime öbeği belirtmeden, otomatik olarak o başlıkta bir makale olup olmadığını saptayacak ve o makaleye link verecek.
Var mı böyle bir eklenti? Lütfen paylaşabilir misiniz var ise. Ücretli/ücretsiz fark etmez.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
etiketlere bunu yapan eklenti var senin aradığın eklentinin aynısı banada lazım ama bulamadım etiketlere yapan istersen Automatic SEO Links var
Adalet dediğin havalı bir sözcük sanki.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Evet var, ben kullanıyordum daha önceki sitemde ama şuan hatırlamıyorum. Hafızamı zorluyorum ama..:S var olduğunu bilmenizi isterim.
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
WWT
NazımYılmaz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web Tasarım Departman Sorumlus
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Automatic SEO Links sadece etiketlere link vermiyor diye hatırlıyorum, ben de kullanmıştım daha önce, istediğiniz şeyi kişisel sitemde çalıştırmıştım. Automatic SEO Links diye aratırsanız alternatifleri de çıkar zaten, deneyebilirsiniz bir kaç eklenti. İşin içinden çıkamazsanız da haber ederseniz yardımcı olurum akşam.
iyi forumlar :)
Kişisel : nazimyilmaz.com.tr