-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
makale,site tanıtım,editorluk
-
-
Ad Soyad
A** N**
-
-
-
Ticaret
31, (%87)
benim dusuncem tanıtım reklam
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Selamlar,
konuda belirtmiş olduğunuz kategori Bebek ve Hamilelik hakkında bir web sitesine sahip olduğunuz görünüyor. Reklama ihtiyaç duyuyorsanız çok yöntemi var, eğer kelime bazlı yükselmek isterseniz Backlink ve Tanıtım yazılı bacnklink doğru olur. Tabi bu tanıtım yazıları da faydalı olması için alacağın sitelerin benzer kategoride (Kadın, çocuk kategorileri) Trafik, Alexa değerleri, sitede kalma süresi, hemen çıkma oranı, yaşı, özgünlüğü ve ziyaretçi kitlesinin siteyi ne denli sevdiğini belirten bilgilerin iyi durumda olmasıdır.
Yanı sıra Banner reklamı da var, bunun en iyi reklamı Adwords'dür. Oda bir bütçe gerektirir. Yani konuda belirtilen 30₺ gibi bir rakam ile bu dediğim hiç bir şeyi yapamazsınız. Eğer o siteden gelir elde etmek istiyorsanız bir bütçe ayırmalısınız. Ben bütçe ayıramam derseniz şayet, kendiniz SEO kavramını öğrenmeniz yada yardımcı olacak hayırsever biri bu konuda sizi aydınlatır.
İmzamda bulunan konu da Tanıtım yazısı satıyorum, Ama sizin işinize yaramaz :) Kategori farklı olduğu için sitelerime giren ziyaretçilerin çoğunluğu teknoloji sevenler o yüzden kadın ve çocuk kategorisine hitap eden siteler fayda verecektir :)
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Haber siteleri derken örneğin (a) sitesi vardır (x) sitesi vardır, bu bütçe ile bir şey yapamazsınız demek istiyorum. Seoabi.com dan teklif isteyin, Seohocasi.com yani daha bir çok kurumsal seo firmaları var yanı sıra forumda SEO alanında güçlü arkadaşlarımız var onlar da bir yol gösterebilir size :) İyi forumlar
dnaz
Back to Front End
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
jaja123456 ile tanıtım yazısı anlaşmasına varılmıştır.