-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ademoğlu
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bootstrap ile yapılmış örnek siteler varsa atabilirmisiniz acaba, merak ediyorum nasıl sonuçlar verdiğini.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
henüz birkaç gündür ilgileniyorum bootstrap ile. ilgi duyuyorum gerçekten iyi birşey. eğer bir grup kurulacaksa içinde olmak isterim.
.
7T7
Gerçekçi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Allah Ne Verdiyse
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bootstrap 'ı öğrenebileceğim eğitici bir kaynak varmıdır? (makale, video, görsel şeklinde anlatımlı)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bootstrap candır can. Grup kurma fikri cok mantıklı ben kabuk ederim grubu
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Grafiker, Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
İnternetteki responsive(duyarlı) sitelerin çoğu bootstrap kullanıyor. Duyarlı demek görüntülenen cihaza göre tasarımın ayarlanması demek. Örneğin masaüstü pc, notebook, tablet, cep telefonu vb. Tarayıcının pencere genişliğini değiştirdiğinizde menüler ve site görünümü değişiyorsa o sitenin duyarlı olduğu anlaşılır. Sayfa kaynağını göster dediğimizde bootstrap.cs, bootstrap.min.css, bootstrap.min.js gibi ifadeler varsa o site bootstrap kullanıyor demektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Webdeveloper
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bootstrap kullanmayanlar için bir soru;
Şahsen ben hiç kullanmadım. İngilizce terimleri Türkçeye çevirerek öğrenemedikten sonra kodların ne işe yaradığını ve kod parçalarının ne özellikler taşıdığını öğrenemedikten sonra nasıl kavrayacağız bu bootstrap kod parçalarını?
Şahsen benim tek kaybım bu. Siz yazarsınız ben kolay şekilde geliştirebiliyorum. Fakat sıfırdan kod yazmam %10 kadar düşük bir seviyede. Yukarıda arkadaşın söylediği gibi bir topluluk grubu açmak yerine Türkçe destek verebilen ve/ya öğretici belgeler sunan (sadece bootstrap içerikli) bir tasarım yapsanız olmaz mı?
Böylece bilmeyen kişilere de en azından balık tutmayı öğretmiş olursunuz