AhmetCakmak34 adlı üyeden alıntı
Economist İyide hocam domain bilgilerinde birşey yazmıyor, marka tescilinde kime ait olduğu yazmıyorken paint ile "kurtlar vadisi darbe" resmi yazılmış marka bilgilerinde. Her gördüğünüze inanmayın.Ek Olarak: Birde koskoca firma gidipte godaddy'den domain alacak değil ya. "Kurtlar vadisi darbe olacağını biliyordu, bunların hepsi oyun" diyen zihniyetin acilen kendi kötü düşüncelerinden arınması gerekiyor.
İlginç bir durum var, buna dikkat etmemiştim bende. Marka tescil 16 ağustos 2016 tarihinde RED yemiş, yani dün :) ayrıca başvuru kimin buradan göremiyoruz ama emniyet istediği takdirde bu bilgiye erişir. Şimdi domaine bakınca şüphe götürmeyecek şekilde kimin patent için başvurduğunu zaten anlarsınız. 1-2 gün arayla domaini alanla patent için başvuranlar farklı kişiler olamaz, domain de net bir şekilde pana film tarafından alınmış. Öyle bir kaç yıl önce de değil, darbeden sadece 1-2 ay önce oluyor bu olaylar, hepsi mi tesadüf ?
Ayrıca bir bit yeniği olduğu kesin, Pana film açıklama yapmadığı gibi Domain Registar bilgilerini de değiştirmişler, haber ortaya çıktığında kendim kontrol etmiştim gözlerimle gördüm : registrant email: muratozyer@panafilm.com yazıyordu ama değiştirmişler.
Sıkıntı yoksa neden değiştirsinler, neyi saklamaya çalışsınlar, neden bu kadar süre sessiz kalsınlar ki ?
Godaddyden neden almasın ? Dünyanın bu işte en büyük şirketlerinden biri, şirket domainlerine bak istersen nereden almışlar :D
Tam olarak şöyle yazıyordu, ama bu bilgileri değiştirmişler haber olunca.
registry registrant ıd: not available from registry
registrant name: murat \u00d6zyer
registrant organization:
registrant street: kucuk camlica mahallesi bulgurlu caddesi cicek sokak no:1
registrant city: uskudar
registrant state/province: ıstanbul
registrant postal code: 34696
registrant country: tr
registrant phone: +90.2163268373
registrant phone ext:
registrant fax:
registrant fax ext: