lostyazilim

Elazığda Bombalı Saldırı !

23 Mesajlar 3.041 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Being Being İçeriklerin Gücü Adına! Kullanıcı
  • Üyelik 08.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Metin Yazarı/Editörü
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** G**
  • Mesajlar 935
  • Beğeniler 1087 / 1028
  • Ticaret 91, (%100)
Kingjames Ufuk Özdemir kotobenx Mesajlarınızın sildim, arkadaşlar saygı ve sevgi çerçevesinde tartışamayacaksınız tartışmayın. Burada yazarak vatan kurtaramazsın kurtulsa biz zaten sitenin ortasına bir tane banner koyarız. Lütfen, rica ediyorum.
WWT

kişi bu mesajı beğendi.

Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
wmaraci
reklam

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

sedat5453 adlı üyeden alıntı

Peki kürt halkının devletten istedikleri ve pkk'yı da devlete silah çevirmekten vazgeçirecek maddeler nelerdir? Herhalde onları da söylersiniz.
Çözüm sürecinde zaten Kürtlere baya bir pozitif ayrımcılık yapıldı. Daha başka neler istiyorlarmış söylerseniz diğerlerini de öğreniriz.

Kendileri söylesinler hocam.
kotobenx

kişi bu mesajı beğendi.

contentwriter contentwriter Kendi halimdeyim Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kendi halimdeyim
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 4130
  • Beğeniler 1136 / 1842
  • Ticaret 21, (%100)
LikeSend terör örgütlerinin artık önleri o kadar açık ki abi, benim biraderin okuduğu bölümdeki hemşireler bölümü bitirmeden dağa çıkıyorlardı. İnternetten açıp ölüm haberlerini okuduğumuz oldu. Yazık bu insanlara, işide, pkk'ya katılım ne kadar kolay böyle? Dergi basıyorlar, kanal açıyorlar çok kolay insan devşiriyorlar.

Ben kendi bölümümdeki Kürtlerle çok samimiydim. İnanç, ideoloji v.s. kafalar uyuştuğundan sürekli halka hizmet etmenin yolunun terörden geçmediğini telkin ediyordum. Katıldıkları da oluyordu, katılmadıkları da ama hiçbir zaman birbirimize karşı nezaketimizi kaybetmedik. Hala da görüşüyoruz. Ben ne kadar Türk olmaktan memnunsam onlar da o kadar Kürt olmaktan memnunlardı. Olanların çoğunlukla siyasilerin bok yemesinden kaynaklandığını anlatıyordum. Sırf kaybolup gitmesinler diye.
Rekomedya kotobenx

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al