-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
edit edit edit edit edit edit edit
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Elektronik Teknikeri
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Siz Akbatı AVYM'ya yakınsınız hocam, Esenyurt artık kendini aştı fakat sizin oturduğunuz kısım idare eder yine de. Bağcıların Hapı Torbası eksik olmaz vukuatsız geçmez denen yere Esenyurt rakip çıktı hele bir de suriyeli sözde kardeşlerimiz gelince iyice kudurdular :) onlar da yabancılık çekmiyor maşallah torbaya iyi alıştılar :D (Esenyurt Cumhuriyet Meydanı'nın azıcık aşağısında oturuyorum :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
İnternet Danışmanı
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
3 yıldır mecburiyetten taşındığım Esenyurt'ta oturuyorum. Sen biraz daha yakınsın merkeze, ne yalan söyleyeyim ben 3 yıldır henüz alışabilmiş değilim buralara. Sarıyer gibi bir yerden çıkıpta buralara gelince adapte olmakta zorlanıyor insan.
Atalay Caddesi'nde torbacıların kapışmadığı silah sesinin eksik olmadığı geceler olmuyor :) Fikrimi sorarsan eğer mecbur değilsen imkanın varsa bence farklı yerler düşünmeliydin. En azından buralara yakın olsun diyorsan da Avcılar, Esenkent, Bahçeşehir gibi yerleri tercih etmeni tavsiye ederim. Tabi durumun buna müsait mi bilemem ama. Esenyurt'ta yaşamayı bir yaşayan olarak tavsiye etmiyorum :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
hocam 2 yıl esenyurtta kalıcaz.Evler ucuz olduğu için.
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Esenyurt bölge bölge ayrılmış bir konum da, Kavaklı istikametine doğru nezih ve elit bir semttir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
temiz midir ? yazmışsın kocaman bir HAYIR diyebilirim.
evini kapını iyi kilitle alarm değilde ekstra güvenlik önlemi al kapı pencerelerde ilk 15 gün dikkat et hırsızlar kesin bir yoklama çekecektir.
misal ara caddede arabayla gidiyorsun yayalar yola bakmaz atlar önüne sen durup yol vereceksin o derece bir semt tabiri caizse tam bir esencılıs adapte olmaya çalış onlardan olursan hayatta kalırsın
BRKNCPN
ucakteknolojisi.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Kıraçta oturuyorum, sitedeyim allahtan sitenin içindeki insanlar bambaşka site dışındakiler bambaşka :) Çocukları sokağa yapıp yapıp atmışlar resmen Kıraç otobüsü desen facia kaç kere gördüm adamın cüzdanını yürütürlerken :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tekstil
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
bende esenyurt kıraçtayım bagcılardan geldim 3 yıldır esenyurtta yaşıyorum bagcılara göre daha sakin ve bagcılar kadar boğucu degil bana göre tek sorunu her tarafı yokuş yani düzlük alan yok :)
http://www.cepradyom.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tekstil
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
BRKNCPN eski ismi Atatürk mahallesiydi yeni ismi Hürriyet mahallesinde oturuyorum . Aslında ilk geldigimde çok kötü idi hergün gösteri vardı. Olaylar eksilmiyordu ama son 1 buçuk yıldır. Gayet sakin olmaya başladı dedigin gibi cinsler de eksik olmuyor malesef
http://www.cepradyom.com/