-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
Öncelikle herkese iyi akşamlar :)
Cadde üzerinde oturduğum için hatta şuan da onların yüzünden uyuyamıyorum. Şahin almış birde abartı egsoz taktırmış gürültüden çok rahatsız oluyorum çözüm önerinizi alabilir miyim ? Polise şikayet etsem herhangi bir uygulama olur mu onlar için ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Öncelikle trafikte çok görüyorum bir gün şahin bana vuracak diye korkuyorum trafiğin içeresinde hatalı drift yapıyor millet korna basıyor selektör atıyor adam hala yapıyor ve kaçıyor
Polise şikayet et hatta dışarıda trafik polisi görürsen plakasını ver ceza keserler ve belkide trafikten men bile edebilirler
Bir adam bana geldi araban çok güzel dedi
Bende şahin var dedi satacağım dedi,
Bende neden satıyorsun dedim?,
Şahin pislikleri trafik canavarları yüzünden aynısı bana insanlar muameleme yapıyorlar ben öyle biri değilim dedi. bu yüzden sıkıldım soğudum satacağım dedi.
www.osmanlidavetiyeci.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Ziraat Katılım I.T
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Sanırsın ferrari geçiyor gerek yok bence de abartılı egsoza hem gürültü hemde insan hayatını tehlikeye atacak derece kullananlar var. Fotoğraf video çekebilirsin plaka belli olacak şekilde trafik polisine verdiğin an ceza gönderiyorlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Youtube
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Bir keresinde yılbasında nişantaşı bir ses ama nasıl biz sandik ferrari falan geliyor. Bir baktım tofas denilen arac sanki sanırsın arabayı o üretmiş beyin yok bunlarda hadi eglende öğle yere gelmişsin bari basma millette o neki diye bakıyor böyle adamlara nasıl sinir oluyorum şeytan diyor git arkadan vur nasıl olsa arabaları teneke seninkine bir şey olmayacak. Ama içerden cıkan cahil serseri olacagı için ne yapacagı bilinmez.
1 kişi bu mesajı beğendi.
DEPHT
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Kardeşim çözümün çok basit 10 TL lik benzin ve 1 kibrit. Arabayı yak. Şahinler trafikten çekilsin artık insana rahat vermiyorlar.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Öncelikle polise şikayet edin ama herhangi bir ekine değil karakola gidip şikayet edin eğer gereği yapılmadığını düşünürseniz Bimer'e yazın onlar ilgili ilçe müdürlüğüne yazı gönderirler ve gereğinin yapılmasını isterler ikinci yol daha kesin olur ama öncelikle karakola gidin :)
www.grafikmen.com | Grafik deposu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
Teşekkürler cevap yazan arkadaşlar :) bilmiyorum sadece bende mi şahinci gördünmü sinirlerim tepeme çıkıyor arsız bela son ses açıp gidenler var. İşsiz gibi videolarını çekcem devletimiz zengin olsun maksat.
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
TofAŞ'k bir başkadır. Tabi bunu kötüye kullananları da sıklıkla görüyoruz.