-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Satınalma Personeli
-
-
Ad Soyad
R** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar
Ben sahibinden.com tarzı bir proje hayata geçirmeyi düşünüyorum. Tabi ki birebir aynı proje olmayacak farklı amaçlara hizmet edecek benim projem sahibinden.com'u aklınızda bir tasarı oluşssun diye veriyorum. Aynı tarz bir sistemle çalışacak ilan verilecek yayınlanacak vs.
Bu tarz bir proje için sizce hazır sistemlerden(wordpress,joomla) birini mi kullanmalıyım yoksa özel script mi yazdırmalıyım. İlerde iş büyüdüğü zaman zaten kendime özel sistem yazdıracağım. Fakat başlangıç için hazır sistem kullanmak daha cazip geldi bana. Siz ne düşünüyorsunuz ve sizce hangisi olmalı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İçerik Yazarı
-
-
Ad Soyad
K** İ**
-
-
-
Ticaret
29, (%97)
Merhaba.
Uzun süredir bu iş üzerine çalışıyorum, şuan farklı sorunlarımdan dolayı ara verdim.
Size edindiğim tecrübeyi anlatayım. WordPress, Joomla vs. bu iş için yeterli olamayabiliyor.
Bir motosiklet ilan sitesi, WordPress kullanıyordu. Çok şikayetçi.
Size tavsiyem, bir script kullanmanız. Teknodizayn'ın yaptığı scriptler çok hoşuma gidiyor şahsen.
Zor bir alana girmişsiniz. Allah yardımcımız olsun. Kolay gelsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
cad/cam/cae
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
61, (%98)
Pm Gönderdim...
Ek Olarak: Cevap bekleniyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bence hiç bulaşma rakipler zor artık ekmek su gibi olmuşlar emeğine yazık
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Freelance Öğrencilik ve Danş.
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şu anda ne türkiyede nede yabancı kaynaklarda sorunsuz bir ilan sistemi yok.Öyle diyeyim size yada ben bulamamış olabilirim ama çok aradım hatta paramın karşılığını koskoca bir hiç olarak aldığım firmalar oldu.Crea interactive'ye hiç bulaşmamanı tavsiye ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
teknodizaynınki guzel eger amacin satıslardan komisyon almaksa v5 i kullan yok ucretsiz ilan yayınlıyacagım dıyosan v4 guzel calısıyor.ben yaklasık 7 aydır 4x4 arac satıs ilan sitesi yayınlıyorum henuz 165 uye 125 ilana ulasabıldım gunluk tekil ziyaretcım 950 cıvarında kolay kolay bı yere varılmıyor.eger ucretlı dusunuyosan isin cok daha zor.face grubu kurdum 6500 uye var ve orda 1000 e yakın ilan var ama siteye eklemıyo insanlar anca 125 kısı ekledı.bunları sana fıkır acısından yazdım.bu iste sabır onemli
.Herseyin hayırlisi
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Satınalma Personeli
-
-
Ad Soyad
R** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Açıkçası benim sitenin konusu biraz farklı olacağı için noktalara verilecek reklamla kendine yer edinebilecek bir içeriğe sahip olacak bana göre. Ama tabi ki dediğiniz gibi piyasada ki bazı sistemler peynir ekmek gibi akla gelen ilk siteler gibi olmuş bu durumun bende farkındayım. Düşünceleriniz için teşekkür ederim. Şuan piyasada baktığım ve aklıma yatan aydınwebyazılım isminde bir firmanın satışını yaptığı ilan scripti v6 platin isminde fiyatı 2.000 TL olan bir script var. Ama tabi kararsız kaldım fiyatı da tuzlu baya. Bu fiyata kendime özel script yazdırabilirim gibi geliyor bana.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İçerik Yazarı
-
-
Ad Soyad
K** İ**
-
-
-
Ticaret
29, (%97)
Zamanında aydınwebyazılım hakkında pek iyi şeyler duymamıştım. Daha detaylı bilen arkadaşlar vardır elbette.