Evet arkadaşlar bundan yaklaşık 2 ay önce açtığım sağlık sitesi satılıktır. İlgilenemiyorum site açıldıktan 3 hafta sonra adsense hesabı alınmıştır ve şuan aktiftir. Hiç bir şekilde siteye zarar verecek bir çalışma yapılmamış olup site içi seosuna da çok dikkat edilmiştir.
Sitede şuan 98 adet yazı bulunmaktadır. Hepsi %100 özgün ve ortalama 400 ile 750 kelime arasındadır yazılar. Ayrıca domainin adıda akılda kalıcıdır.
Siteye gerçekten alakalı sitelerden 10 tane tanıtım yazısı alınmıştır hepsi linkleri ile birlikte alana verilebilir. Bu tanıtım yazılarına ortalama 200tl verilmiştir.
Sitede lisanslı 100tl değerinde olan safir tama yaren V2 wordperss teması kuruludur. İçinde Bulunan 98 adet makaleyi yazdırmak isteseniz 450tl yapar.
Yukarıda verdiğim bilgiler ışığında adsense hesabı dahil olmak üzere 800tl istenmektedir. Adsense hesabı pinsizdir alacak olan arkadaş hesapta 20tl olduğunda pin isteyebilir.
Sağlık sektörü ile ilgilenen ve proje arayan arkadaşlara kesinlikle uygun bir sitedir. Benim tus sınavım nedeni ile sınava çalışmam gerektiğinden site ile ilgilenemiyorum bu nedenle satıyorum. Ve yapılan harcamadan daha fazlası istenmemektedir.
Genel Bilgiler
Site Adresi: pm
İstenilen Fiyat: 800TL
Sitenin Kategorisi: Kadın sağlığı ve genel sağlık
Günlük Tekil Hit Sayısı: 20-30
Satışa Hosting Dahilmi?: hayır değil
Banlı Olduğu Sponsor: Yok
Banlı Olduğu Arama Motoru: yok
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: Dahil
Alexa global : 11.000.000
Google İndexi : 190
Ciddi alıcılar pm yolu ile ulaşabilirler.
Forum dışı iletişim mail ve skype : dr.cem1985@hotmail.com
Ödeme yolu : En para